Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - być z facetem = posiadanie biustu?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-19, 16:41   #29
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: być z facetem = posiadanie biustu?

Cytat:
Napisane przez polipolipoli Pokaż wiadomość
Ja sama również nie jestem zbyt biuściata i strasznie mnie to zabolało czy wszyscy faceci są tacy?
Nie, nie wszyscy faceci są tacy.

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Dlaczego nie uwierzy....po moich zyciowych doświadczeniach to ja bym tam predzej uwierzyła koleżance niz facetowi.
Bo masz takie a nie inne doświadczenia, ale polipolipoli napisała, że ta koleżanka jest zakochana i zapatrzona w faceta. Prędzej uzna, że polipolipoli jej zazdrości i chce rozbić związek, niż uwierzy w to, co usłyszała. A facet z łatwością się z tego wykręci, wciśnie jakąś bajkę, pobajeruje chwilę, powie, że koleżanka coś źle zrozumiała, a tak naprawdę miał na myśli... bla bla bla.

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
dlatego, że ludzie wierzą w to co chcą wierzyć. Ty uwierzyłabyś koleżance bo masz pewnie inne doświadczenia.

ma to ogromne znaczenie, tak jak pisze lexie, czy to przyjaciółka czy koleżanka. Chodzi o stopień zaufania. W końcu powinno się facetowi ufać bardziej niż koleżance, ale przyjaciółce, którą np. zna się dłużej od TŻ i można polegać to już inna kwestia. Ja nad słowami koleżanki bym się zastanowiła, a mojej najlepszej Przyjaciółce uwierzyła
No właśnie... Z założenia swojemu TŻtowi ufa się bardziej, niż koleżance. Tu jest tylko jej słowo przeciw jego słowu, komu uwierzy?

No ale gdyby to najlepsza przyjaciółka mi powiedziała coś o moim facecie, byłabym zdecydowanie bardziej skłonna jej uwierzyć, niż koleżance czy znajomej.

Cytat:
edit: tak sobie jeszcze myslę, że nie ma co porównywać małego członka do małych piersi jako powod rozstania
Też tak myślę

Już prędzej bym porównała do żalenia się jakiejś dziewczyny, że jej facet ma odstające uszy albo krzywe zęby albo trądzik i ona wstydzi się go pokazać koleżankom
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując