2008-08-19, 16:41
|
|
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: być z facetem = posiadanie biustu?
Cytat:
Napisane przez polipolipoli
Ja sama również nie jestem zbyt biuściata i strasznie mnie to zabolało czy wszyscy faceci są tacy?
|
Nie, nie wszyscy faceci są tacy.
Cytat:
Napisane przez moniczorek
Dlaczego nie uwierzy....po moich zyciowych doświadczeniach to ja bym tam predzej uwierzyła koleżance niz facetowi.
|
Bo masz takie a nie inne doświadczenia, ale polipolipoli napisała, że ta koleżanka jest zakochana i zapatrzona w faceta. Prędzej uzna, że polipolipoli jej zazdrości i chce rozbić związek, niż uwierzy w to, co usłyszała. A facet z łatwością się z tego wykręci, wciśnie jakąś bajkę, pobajeruje chwilę, powie, że koleżanka coś źle zrozumiała, a tak naprawdę miał na myśli... bla bla bla.
Cytat:
Napisane przez koKOro
dlatego, że ludzie wierzą w to co chcą wierzyć. Ty uwierzyłabyś koleżance bo masz pewnie inne doświadczenia.
ma to ogromne znaczenie, tak jak pisze lexie, czy to przyjaciółka czy koleżanka. Chodzi o stopień zaufania. W końcu powinno się facetowi ufać bardziej niż koleżance, ale przyjaciółce, którą np. zna się dłużej od TŻ i można polegać to już inna kwestia. Ja nad słowami koleżanki bym się zastanowiła, a mojej najlepszej Przyjaciółce uwierzyła
|
No właśnie... Z założenia swojemu TŻtowi ufa się bardziej, niż koleżance. Tu jest tylko jej słowo przeciw jego słowu, komu uwierzy?
No ale gdyby to najlepsza przyjaciółka mi powiedziała coś o moim facecie, byłabym zdecydowanie bardziej skłonna jej uwierzyć, niż koleżance czy znajomej.
Cytat:
edit: tak sobie jeszcze myslę, że nie ma co porównywać małego członka do małych piersi jako powod rozstania
|
Też tak myślę 
Już prędzej bym porównała do żalenia się jakiejś dziewczyny, że jej facet ma odstające uszy albo krzywe zęby albo trądzik i ona wstydzi się go pokazać koleżankom
|
|
|