2019-02-28, 13:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Motopana gratuluję córeczki [emoji813]️🥰🥰🥰🥰 niech zdrowo rosnie i da czasami mamie pospac ☺
Ja dzis sie urwalam sie z pracy bo moj Syn w nocy 40,4 rano nie mial temp ale o 11 znow 40. Wiec szybko pojechalam do domu (Syn z Nianią jest) i od razu pojechalismy do lekarza.
Ma zapalenie migdałów juz drugi raz i antybiotyk drugi raz w zyciu i w dodatku na to samo. [emoji30] w niedziele mielismy miec sesje ,ale no nie ma szans.
Choc Leon ogolnie biega i smieje sie ,bawi. W ogole nie widac po nim choroby. W dodatku ma super apetyt .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Ska
Cześć Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu staramy się o drugiego bobasa - Synek niedawno skoczył dwa lata.
Problem w tym, że od porodu nie miałam jeszcze normalnego @. Odstawiłam Go od piersi w 14miesiącu i po długich miesiącach oczekiwania w końcu udało się go wywołać hormonalnie.
Teraz jestem pierwszy cykl bez HTZ i czekam na swoje pierwsze normalne krwawienie.. Bo pomimo iż bardzo pracowaliśmy w tym miesiącu (i nawet o dziwo chyba miałam nawet owu jak nigdy - wrzucam test to oceńcie, proszę), to jednak nie nastawiam się, bo niczego nie czuję, co by wskazywało że się udało.
Pozdrawiam Was i życzę wszystkim powodzenia Załącznik 7665538Załącznik 7665539
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
|
To test owu czy hcg? Jesli to drugie to gratuluję [emoji4]
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_
Zanosi się. Ona wręcz hmm krztusi się? Tak kaszle jakby z tej złości. I robi się jak burak czerwona [emoji85] mam nadzieje ze to są te kolki (chociaż brzuszek miękki i bąki normalnie sa) albo tzw czwarty trymestr. Bo jak to charakter to ja się teleportuje na księżyc [emoji23]
Twój Tz to uparty jak osiol chyba [emoji3] powiedz mu ze chociażby moje dziecię ma to samo. I wiele wiele innych [emoji3] podobno to mija [emoji23]
Ze mną leżała dziewczyna co urodziła dziewczynkę 4900 (ale cc) i jak była w rozku to ledwo się mieściła w tym łóżeczku [emoji23]
Moto jeszcze raz gratuluję! I podziwiam [emoji7]
Bardzo żałuję że u nas nie dało się naturalnie. I wiecie że czuje się przez to gorsza [emoji85]
Hmm myślałam jakby tu sprawdzić czy mam owulacje po porodzie. Monitoring odpada, mierzenie temp tez bo małą różnie się budzi, a i ja w nocy się budzę bo ona się strasznie wierci. Testy owu? Nie wiem sama [emoji53] no bo przecież nie biorę tabsów i się nie zabezpieczamy hyhy
Dzień dobry. Teściowa mnie wrobila w smazenie pączków [emoji85] tak więc mała leży w foteliku samochodowym na stole a ja smaze paczki [emoji23]
Witam nowa staraczke ☺
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
Nawet tak nie mów, to nie ma zadnego znaczenia. Najważniejsze jest zdrowie mamy i dziecka a nie sposób urodzenia .
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Ale sobie humor popsułam. Okres przyszedl. 2 dni wcześniej.
I niby wiedziałam, że w tym cyklu słabo będzie bo oboje umieralismy na grypę. Ale jakoś ledwie od płaczu się powstrzymuje.
|
Przykro mi
|