Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-28, 23:08   #2014
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Kwietniówki 2018

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
No ja te 4 posiłki co wymieniłam to chodziło o posiłki poza mlekiem Bo tego swoją drogą nadal jest sporo Mój najchętniej jadlby co godzinę -_- Staram się mu przeciągać te przerwy. Ale on sie czasem tak dopomina że masakra. Boje się że sobie żołądek rozciąga :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Z tego co ja gdzieś... czytałam to dziecko do roku powinno mieć minimum 3 posiłki mleczne.. więc u mnie to te dwie dawki mleka wchodzą w "posiłek". Przecież tego nie da się ogolnie wyliczyć tych 4 posiłków bo jedne jedzą nawet i po 8 hahahahaha Moja np ma wywalone na jakieś wychciewanie, zje co ja jej dam w danym momencie ale co np jestem u kogoś gdzie jest ciut większe dziecko to tamten aby zobaczy szeleszczące opakowanie czegokolwiek to musi to dostać bo inaczej ryk jakbyze skóry obdzierali mimo, że np 5 minut wcześniej zjadł pół słoika obiadu takiego dużego....

Nie wiem ja chyba zaczne dziecku wyliczać kcal dziennego jedzenia, tak z czystej ciekawości ile to pochłania hahahah bo niby rocznego dziecka kcal ma oscylowac w granicy 1000/1200. Ja nie wiem gdzie to dziecko ma go zmieścić i jak hahahahaga

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2019-02-28 o 23:11
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując