Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z ćwiczeniowcem.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-01, 16:45   #1
nninna88
Przyczajenie

Problem z ćwiczeniowcem.

Hej. Mam jednak duży problem z ćwiczeniowcem. Oblałam u niego I kolokwium, a na terminie poprawkowym byłam chora. Wysłałam do niego maila z prośbą aby przywrócił mi termin kolokwium, jednak nie odpowiadał mi przez dwa tygodnie. Po ponownej próbie kontaktu w końcu się na to zgodził i przywrócił mi termin. Przekładał go jednak dwa razy, w tym dzień przed terminem. O zmianie godziny dowiedziałam się kilka godzin przed kolokiwium i napiałam mu, że nie mogę przyjść z powodu obowiązków zawodowych. Doktor nie wyznaczył mi nowego terminu tylko kazał zgłosić się na trzeci ostateczny. Tak też zrobiłam, ale czuję że go skopałam. Mam ostatni termin egzaminu w czwartek, dr powiedział , że wyśle nam wyniki w środę, czyli dzień przed.
Czy mogę coś zrobić aby przywroócić utracony termin? Moi koledzy mieli 3, ja 2. Nie mogłam dotrzeć na przywrócony termin z powodu tego, że dr zmienił go dzień przed, co było zbyt późno. Wyniki poprawy poznamy kilka godzin przed egzaminem. Byłam w tej sprawie u Pani profesor, ale powiedziała, że ona nie może ingerować w zal. ćwiczeń i że tylko dziekanat może pomóc.
Czy jest to coś z czym można udać się do prodziekana nie będąc wyśminaym? Czy dziekan zajmuje się prywatnym konfliktem na lini student- ćwiczeniowiec? Sprawa jest i tak prawdopodobnie martwa, bo dziekan przyjmuje w środę, a ja mam egzamin w czwartek 😔Jest to specyficzny ćwiczeniowiec, który nie dopuszcza do I terminu egzaminu ponad połowy studentów.
nninna88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując