2019-03-03, 08:16
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Cytat:
Napisane przez WillowTree
[emoji15][emoji15] ale akcja z tym białkiem jaja,współczuje. To ja podałam w takim razie bezmyślnie, nie liczyłam sie z jakimikolwiek skutkami🤭 a w ulotkach szczepionek w składzie tez jest białko jaja [emoji849]
Co do kup to młody dusi tak z dwa razy dziennie i nic, poza tym nie widać zeby mu to przeszkadzalo,ale jak widzę to musimy nad tym popracować .
Szacuneczek za przygotowywanie słoików [emoji4] na zrobiłam masę dyni z jabłkiem i wszystkie w kosz poszły, pasteryzowane,wklęsłe a koty jak persy puchate narosły [emoji20] gotujemy na bierząco jak dostaniemy w lidlu cos bio i czekamy z maluchem zeby zrobić grządki i wtedy zajadać wszystko.
Macie jakieś ciekawostki? Nowe spostrzeżenia? Patenty? Mi tak szkoda ze chłopak sie robi taki samodzielny 🤪
Czy kroras z Was planuje drugiego bobasa? Kiedy zaczynacie działać?
|
Willow ja wszystko mroze, nie mialabym czasu bawic sie w pasteryzacje jeszcze. Sloiki tylko stwrylizuje przed nalaniem zupki, kulki miesne do woreczka, a kostki rosolowe w woreczkach do lodu[emoji846]
Nie wiemy jeszcze czy bedzie drugi bobas. Obawiam sie ze wiek i liczne operacje mocno ograniczaja taka mozliwosc. Mala jest wynikiem kilkuletnich staran, mnostwa wydanej kasy, ale warto bylo!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------
Cytat:
Napisane przez WillowTree
[emoji15][emoji15] ale akcja z tym białkiem jaja,współczuje. To ja podałam w takim razie bezmyślnie, nie liczyłam sie z jakimikolwiek skutkami🤭 a w ulotkach szczepionek w składzie tez jest białko jaja [emoji849]
Co do kup to młody dusi tak z dwa razy dziennie i nic, poza tym nie widać zeby mu to przeszkadzalo,ale jak widzę to musimy nad tym popracować .
Szacuneczek za przygotowywanie słoików [emoji4] na zrobiłam masę dyni z jabłkiem i wszystkie w kosz poszły, pasteryzowane,wklęsłe a koty jak persy puchate narosły [emoji20] gotujemy na bierząco jak dostaniemy w lidlu cos bio i czekamy z maluchem zeby zrobić grządki i wtedy zajadać wszystko.
Macie jakieś ciekawostki? Nowe spostrzeżenia? Patenty? Mi tak szkoda ze chłopak sie robi taki samodzielny 🤪
Czy kroras z Was planuje drugiego bobasa? Kiedy zaczynacie działać?
|
Ze spostrzezen to zamowilam ostatnio taki kojec i lozeczko turystyczne w jednym. Myslalam ze nigdy tego nie bede musiala miec, ale mala notorycznie zlazi z maty i lize podloge. I jak potrzebuje do ublikacji wyjsc czy cos ugotowac to nie sposob jej juz samej zostawic. Zamierzam sie kojcem ratowac, ale czy to ostatecznie zda egzamin zobaczymy. Czy Wy rowniez macie cos takiego i sie sprawdza?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|