2019-03-03, 11:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez Tereskaa
Przeciez trabia w telewizji, wiec na pewno dostane  A tatus palcem nie kiwnie zeby wniosek zlozyc, ale rozporzadzac to pierwszy. Nawet sama bede musiala jechac do urzedu dziecko zarejestrowac zaraz po porodzie, bo tatus musi mamusi ostatnie szklanki wody podawac w tym czasie, ciekawe czy do pracy tez jej zawozi ta szklanke wody  Baba pracuje fizycznie na zmianach 12 i 24 godzinnych jako niby pielegniarka w dps-sie gdzie dzwiga pacjentow, ale ostatnia szklanke wody trzeba jej podawac  jakos mam duze watpliwosci czy ona jest na pewno pielegniarka, bo jak kiedys prosilam zeby poradzila cos na bol przewianych plecow to jedyne co mogla poradzic to... ze bedzie sie modlila  Takze przypuszczam, ze z niej to taka pielegniarka jak ze mnie stolarz
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------
Ja sobie w ogole nie wyobrazam zeby nasza znajomosc upadla, mam nadzieje, ze chociaz fb przezyje i bedziemy tak zagladaly jeszcze dlugo po porodzie
|
Sprobuj zalozyc epuap wtedy dziecko przez internet zarejestrujesz
Cytat:
Napisane przez agassek
Mi moja mama nigdy nic nie posprzątała, nie pomogła i nie zaproponowała [emoji23][emoji51]dla mnie to jakaś abstrakcja jak o tym piszecie [emoji6]
|
Cytat:
Napisane przez ofelka 123
No u mnie też mama mi nie sprząta ani nic tylko mówi że nie mam jeszcze tak dużo robić i po oknach nie skakać. A co do teściowej to przemilcze temat q
|
Moja mama sie oferowala i we wrzesniu mi tez okna pomyla, firanki poprala, poprasowala i w szafie poukladala ale wtedy bylam bez zycia. Teraz jak siedze w domu na L4 to sama sobie szukam roboty bo mnie bardziej meczy takie siedzenie i czekanie...
Zreszta kiedys wlasnie kobiety byly bardziej aktywne do dnia porodu i mysle, ze to lepiej na nie dzialalo niz nic nie robienie bo wtedy miesnie sie rozleniwiaja.
|
|
|