2008-08-19, 18:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Numery WYKRĘCONE PRZEZ MATKI TŻ-tów - byłych/obecnych (przeżyte i zasłyszane)
Cytat:
Napisane przez Ćwirka
2.Doszło do tego, że ex jej nienawidził do tego stopnia, że zamykał pokój na klucz-nieważne czy byłam ja, kolega czy siedział sam. Zawsze jak ja siedzialam i ex zamknął drzwi na klucz ona przez całą moją wizytę stała pod drzwiami i w nie waliła(np przez godzinę tak potrafiła  ) i darła się" nie *******ić mi się tam! otwierać te drzwi!" . Kiedyś poszłam do niego z koleżanką, zamknął drzwi, a ta wariatka stała przez bite 3 godziny i nas wyzywała od suk, które trójkąt organizują.Przyznam, że teraz bym nie zdzierżyła tego zachowania i się tam po prostu nie pokazywała, ale wtedy było to bardzo zabawne dla mnie.
|
szok co za kobieta... Naprawdę nienormalna 
Cytat:
Napisane przez Ćwirka
Szczyt nastąpił, kiedy z exem pojechałam na chwilę do nich na działkę, gdzie ona spędzała wakacje, bo ex klucze zgubił i musiał wziąć od niej, żeby dorobić. Wzięła go na bok i specjalnie się nie przejmując, że słyszę spytała go "Po co to gó wno tu przywiozłeś?" Że ja pyskata jestem i w dodatku wtedy jeszcze hormony szalały odpyskowałam "Gównem to może pani jest, to by w sumie wiele tłumaczyło, np czemu wiecznie ma pani taką minę skwaszoną- po prostu czuje pani swój własny smród" odwróciłam się na pięcie i poszłam. Od tamtej pory nie miałyśmy za wiele okazji do spotkań.
.
|
LOL odważna jesteś, ale ja pewnie też bym aż takiego obrażania nie zniosła i jeszcze gorzej jej pewnie odpowiedziała... gratuluję