Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-04, 06:57   #4112
aaska92
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I

Cytat:
Napisane przez Kasza888 Pokaż wiadomość
Aaska my ten plotek dostaliśmy w spadku po męża kuzynie. Wygląda podobnie to tego jak w linku.

https://www.mall.pl/namioty-dzieciec...iABEgIsRfD_BwE

Co do różnicy wieku między dziećmi, dla mnie idealna. Córka już w zasadzie samodzielna, potrafi się chwilę sobą zająć, chodzi do przedszkola. To na pewno ułatwia mi opiekę nad młodym. Wieczorem mąż przejmuje młodego, a ja mam czas dla córki. Córcia zakochana w braciszku. Chce się nim opiekować, tuli się do niego, zabawia go, mówi, że go wszystkiego nauczy[emoji4] jest też pomocna, to poda pieluszki czy spioszki, przyniesie wodę do mycia pupy. Mam w niej pomoc[emoji4] wiadomo, że ma swój sposób szczególnie na początku była zazdrosna, Ale starałam się ja angażować do pomocy, żeby poczuła się ważna i mam dla niej zawsze chwilkę, kiedy bawimy się tylko we dwie[emoji4]
Dzięki za link [emoji11].
Super, że córeczka tak się odnalazła w roli starszej siostry [emoji4] mam nadzieję, że kiedyś i u mnie tak będzie.

Jak tam u Was z okresem? bo mi się dalej nie reguluje miałam dwa razy w odstępie po ponad 2 Mc i teraz czekam też ponad 2 mce już. Muszę w końcu się na kontrolna morfologie wybrac i do gin pewnie. Karmilam 3 mce pierwsze, więc nie wiem czy to normalne..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując