2019-03-04, 10:34
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Wyświetliło mi się powiadomienie, pomyślałam a wejdę zobaczę co tu słychać 
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------
Cytat:
Napisane przez aaska92
Dzięki za link [emoji11].
Super, że córeczka tak się odnalazła w roli starszej siostry [emoji4] mam nadzieję, że kiedyś i u mnie tak będzie.
Jak tam u Was z okresem? bo mi się dalej nie reguluje miałam dwa razy w odstępie po ponad 2 Mc i teraz czekam też ponad 2 mce już. Muszę w końcu się na kontrolna morfologie wybrac i do gin pewnie. Karmilam 3 mce pierwsze, więc nie wiem czy to normalne..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja miałam dwa razy do tej pory - w styczniu i w lutym w sumie regularnie chociaż ciężko mówić po 2 okresach że jest regularny. Ale taki okres to ja mogę mieć - bezbolesny w stosunku do tego przed ciążą 
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------
Cytat:
Napisane przez aaska92
Jak starsze dziecko zareagowalo na dzidzie?  różnica fajna wiekowa.
Dobry patent z tym plotkiem nie pamiętasz moze z skąd go masz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Aaska nie wiem czy kojarzysz ale kiedys Folinka na FB wstawiała zdjęcie Benia w takim jakby kojcu ale to był taki jakby plotek dość wysoki
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------
Cytat:
Napisane przez WillowTree
[emoji15][emoji15] ale akcja z tym białkiem jaja,współczuje. To ja podałam w takim razie bezmyślnie, nie liczyłam sie z jakimikolwiek skutkami[emoji2960] a w ulotkach szczepionek w składzie tez jest białko jaja [emoji849]
Co do kup to młody dusi tak z dwa razy dziennie i nic, poza tym nie widać zeby mu to przeszkadzalo,ale jak widzę to musimy nad tym popracować .
Szacuneczek za przygotowywanie słoików [emoji4] na zrobiłam masę dyni z jabłkiem i wszystkie w kosz poszły, pasteryzowane,wklęsłe a koty jak persy puchate narosły [emoji20] gotujemy na bierząco jak dostaniemy w lidlu cos bio i czekamy z maluchem zeby zrobić grządki i wtedy zajadać wszystko.
Macie jakieś ciekawostki? Nowe spostrzeżenia? Patenty? Mi tak szkoda ze chłopak sie robi taki samodzielny [emoji2957]
Czy kroras z Was planuje drugiego bobasa? Kiedy zaczynacie działać?
|
Mnie na dzień dzisiejszy ciężko sobie wyobrazić mieć drugie dziecko ale myślę że koniec końców Ala będzie miała rodzeństwo obydwoje z mężem mamy rodzeństwo i nie wyobrażam sobie że ona miała być sama tylko jakoś nie spieszno mi do ciąży jak i porodu - mimo że był on dość lajtowy 
|
|
|