2019-03-04, 12:40
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez Coccinellla
Szykuje mi się wycieczka do szpitala zakaźnego [emoji53] wczoraj widziałam się z bratanicą, której wieczorem wylazła ospa. Nie chorowałam, więc mam jechać na podanie immunoglobuliny [emoji17]
Już mi słabo na myśl o bieganiu między szpitalami, czekaniu i użeraniu się z służbą zdrowia[emoji53]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ojjj... szkoda, że coś takiego na ostatniej prostej trzymam kciuki !
Cytat:
Napisane przez pajka03
3 tygodnie minęły, jeszcze 2 [emoji849] Dziękuję!
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
Ale to już bliżej niż dalej ! 
Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka
Ja sie wciaz zastanawiam nad tym znieczuleniem ale chyba ostateczna decyzje podejme jak sie zacznie akcja w domu, pojade do szpitala i powiedza mi jakie rozwarcie... Jesli bedzie 2-3 cm i bede miec perspektywe czekania jak poprzednio pare godzin na poszerzenie to sobie wezme,ale jak juz bedzie 5 cm to odpuszcze...
|
Znieczulenie chyba dają dopiero od 4cm ?
Ja na wejściu powiem, że chce znieczulenie i niech biorą krew na badanie tej krzepliwości itp, a później zobaczę czy je chcę czy nie. Wydaje mi się że tak, ale może będzie fajnie i nie będę jednak chcieć 
Cytat:
Napisane przez Coccinellla
Nie jest lekki jak mgiełka ani ciężki jak kocyk, ma dziurki, jest taki miękki, delikatny ogólnie jak się zastanawiasz nad zakupem to myślę, że Ci się spodoba ;-)
Podeślę Wam wieczorem zniżki z targów na Le pampuch jest -20%
|
Tylko teraz tam była trochę bieda z kolorami... pan na stoisku mówił, że od kwietnia będzie od nowa dużo kolorów dostępnych i będzie dobry rabat, że nawet z przesyłką cena będzie podobna jak na targach.
My ogólnie kocowo-kokonowo-przykryciowo jesteśmy w du.... Dziś może coś pozamawiamy. Do lullalove był taki tłum, że nie miałam siły i ochoty się pchać właśnie, a w le pampuch nie było mojego koloru.
Cytat:
Napisane przez Michacha1234
Właśnie ostatnio się zastanawiałam jak to jest przeć i wyczytałam, że tak jakby się chciało zrobić wielką kupę [emoji85][emoji87] To tak nawiązując do Twoich wspomnień z porodu i wielkiej [emoji90] [emoji16]
|
O dokładnie tak znajoma miała problem urodzić, dopiero położna jej powiedziała, że ma "przeć jak na kupę" i mała raz dwa wyskoczyła 
Cytat:
Napisane przez pestka_arbuza88
Tak czytam o tych sesjach i tak ostatnio sobie myślałam nad prezentem dla TŻ. W maju ma 30stkę. Póki co wszelakie najprostsze pomysły są do bani, bo ani imprezy niespodzianki nie ogarnę, ani zegarek, bo i tak nie nosi, zresztą na budowie siedzi po 12h. Na bungee go nie puszczę  Myślałam o takiej sesji familijnej niespodziankowej. Ogarnę jakieś studio, ugadam się z panią na uniwersalne tło z dmuchaną 30, muffinką ze świeczką i zaciągnę tam naszą familię. Nie wiem ile w pakiecie bywa zdjęć i jakby to fotograf widział, ale ze 2 zdjęcia ze mną, z dziećmi, dzieci same, i byłyby dwie pieczenie na jednym ogniu, bo i tak myślał nad sesją dla małej po urodzeniu. Taka w sumie bardziej pamiątka. Nie mam totalnie innego pomysłu.
|
Fajne ! Mnie czeka podobna rozkmina, 30 tż w czerwcu. Nie zgapię kurczę bo my wcześniej noworodkową zrobimy już... Nie mam pomysłu jak ogarnąć tą 30 z 1,5 miesięcznym bobasem... A powinnam teraz nad tym myśleć, bo w połogu mogę że tak powiem trochę nie ogarniać Bungee to wersja lajt, mój chciał ze spadochronu skakać na 30, ale to jak nie byłam w ciąży, teraz powiedział że w tej sytuacji nie będzie skakać uff ...
|
|
|