Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chciałabym się ulepszyć :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-26, 20:36   #8
akrzesak
Raczkowanie

Dot.: Chciałabym się ulepszyć :)

olianna - dzieki za poswięcony czas. szkoda ze mi ten program nie działa W ciemnych włosach wygladam okropnie. I im krótsze tym chyba lepsze.

agabil1 - Faktycznie te kaciki są opadajace potrenuje malowanie. Zrobie zdjecia to wam pokaże. Tyle że zastanawiam sie czy przy jasnych włosach, jasnej obecnie cerze ciemna oprawa oczy zrobiona cieniami nie będzie wygladać teatralnie???

1. Opalam sie baaardzo szybko na brazowo-złotawo bez zaczerwienień
2. Kolor oczu - niebieskie z jasnymi plamkami, teczówki mają ciemniejszą obwódkę a oprawa jest ciemniejsz, dokładnie tak jak widać na zdjeciu, bo jestem na nich niepomalowana i nie mam wydepilowanych brwi.
3. Piegów brak
4. Cera nie jest blada ale ciemna też nie, raczej w brzoskwini ale takiej poszarzałej, rumienie sie bardzo i na różowo.
5. Naturalny kolor włosów mam szary taki jak większość Polek, ciemny blon z odcieniami popielatości.
6. Z ustami to nie wiem chyba koral. Ani jasny ani ciemny
7. Ładnie mi podobno w intensywnym róż i zieleni ale mi się to średnio podoba. Przyznam sie ze o kolorach nie wiem nic i nie wiem co mi pasuje. Nie zastanawiałam się nad ty. Zaraz poszperam na wizażu
akrzesak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując