Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-19, 18:17   #6
Andraia
Raczkowanie

Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane

Iwcia, u mnie z centymetrami jest podobnie. A jakie ćwiczenia stosujesz, że nie pomagają? Może wyproboj te linki ktore podałam, podobno te ćwiczenia aerobowe są bardzo dobre.

Jeśli chodzi o diete to nie probowalam tej i nie bede żadnej konkretnej już robila. Kiedyś mialam kapuścianą ale to jest masakra.
Teraz tylko patrzę na tą tabelę : http://www.female.pl/tabela.php3 i wybieram produkty mało kaloryczne i o małej zawartości tłuszczu.

Iwciu czytając jadłospis diety kopenhaskiej myślę, że tylko się po niej wykończysz i zniechęcisz.

Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru ??
Po takim czymś nie bedziesz miała siły przez cały dzień.
Ja na śniadanie jem chlebek gracham jak wyzej wspomnialam i jest pyszny i zdrowy zarazem. Nie stosuj tej diety, myśle, że po niej nadrobisz szybko stracone kilogramy.

Myśle, że powinnyśmy razem opracowywać zdrowe, smaczne i niskokaloryczne potrawy, ale takie po których bedziemy miały także siłę w ciągu dnia.

Andraia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując