Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-05, 09:05   #3746
Marianna48
Zadomowienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2019

Cytat:
Napisane przez Shiz Pokaż wiadomość
hłe hłe... mąż mówi, że jestem psychomatką, że po głupim śnie pobiegłam na usg.

Ale ja się uspokoiłam, więc bobas też będzie zdrowszy Wszystko w porządku! Bobas waży całe 240g (4 dni większy niż z om), i jest chłopcem jednak! Więc dołączam do większości (to 18+0, więc chyba już wystarczy loterii )
Uparciuchem jest nadal, bo zasłaniał się pępowiną i rączką (którą miał w mordce ) i nie dało się zrobić ładnej foty 3D

Zatem kwestia wyboru imienia się rozstrzygnęła, gdyż mąż imiona dla 3 synów (i to w odpowiedniej kolejności) ma wybrane od 15 lat...
Najważniejsze że się uspokoiłaś , gratuluję synka
A jakie imię wybraliście ?

Cytat:
Napisane przez NiColQa14 Pokaż wiadomość
Jakie macie typy imion? [emoji16] My dla dziewczynki Michalina. Jak będzie chłopak to nie możemy niestety dojść do porozumienia - mi się podoba Krzysztof, mężowi Karol [emoji849]

Dzisiaj mamy na 21 wizytę - nie wiem czemu, ale jakiegoś stresa mam [emoji33]
Mi się bardzo podoba i Krzysztof i Karol ale Krzysztof nie bo to imię mojego tż, a Karola kategorycznie mąż nie chce. Rozważamy między Adamem , Aleksandrem a Michałem , ale raczej Michał też już odrzucony . Także Adaś albo Oluś .

Cytat:
Napisane przez biedronka19 Pokaż wiadomość
Córa spała u mnie do 3 miesiąca a potem u siebie. Teraz bym chciała aby oddała łóżeczko rodzeństwu. Tylko czy takie 20 miesięczne dziecko może spać w łóżku dla dzieci?
Moja od początku spała w swoim łóżeczku, ale czasem zdarzyło mi się jej nie odłożyć po nocnym karmieniu jak mi się przysnęło. My mieliśmy łóżko obok niej. Teraz trochę mamy większy problem ponieważ mamy małe mieszkanie i tylko dwa pokoje więc jeszcze nie wiem jak to wszystko rozwiązać ale myślę że jakoś ogarniemy
Wydaje mi się że 20 miesięczne dziecko może już spać w zwykłym łóżku tylko wybrałabym jakieś szersze i niskie, są takie łóżeczka z takim półbokiem odkręcanym.

Edytowane przez Marianna48
Czas edycji: 2019-03-05 o 09:06
Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora