2019-03-05, 09:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+
Cześć dziewczyny. Musialam jakos przeżyć ten wczorajszy dzień, oj smutek ze złością sie troszke biły, dobrze ze juz po bo nie lubie siebie takiej, mąż chyba widział mnie i nic nie mówił o co chodzi..Ale wrócił z zakupów z bukietem tulipanów i mi poprawiło humor i jak zobaczył uśmiech na mojej twarzy to zaczął nawiązywać to tematu ciąży i akurat leciało m jak miłość w tle A tam Kinga urodziła bliźniaczki i mowi do mnie.."to co kochanie od razu bliźniaczki" [emoji14] poprawił mi humor. Dziś wstalam z lepszym nastawieniem i lepszym nastrojem. Nie ma co, trzeba pozytywnie myśleć i tak się szybko nie załamywać. I tak jak lucky woman pisze, cieszyc sie tym co mamy, a mamy już wieeeele[emoji171]
Wieje u mnie też strasznie mocno,nawet wczoraj koło moich rodziców kawałek bloku odpadlo z tego podmuchu. Deszcz pada, nie przyjemnie. Ale za to pracuje mi sie dzis dobrze o szybki mija czas.
Chilled, tak- walczymy w tym miesiąca w tym samym czasie. Będziemy się wspierać mobilnie hihi
Zabuzabu marzec musi być nasz ! A marzec miesiąc kobiet plus wiosenny, ptaszki zaczynają ćwierkać, motylki w brzuszku sie budzą więc kto wie [emoji16]
Lucky woman, pięknie to napisałaś wszystko. Powodzenia! Hmm co do prezentów co u nas sie przyjęło to mogę polecić zestaw kreatywny przeplatanie otworów sznurówki zwierzęta, zestaw kreatywny Dzikie zwierzęta (wykonany z naturalnej skrobi kukurydzianej i barwników spożywczych) rozwija wyobraźnię i kreatywność. Ciastolina play-doh w każdej postaci mega fajna mimo bałaganu, ale zabawa i radocha przy tym. Hitem tez były i są nadal rzepy kolorowe Bunchems, sama lubie sie z synem bawic i tworzyć cuda z tego. Dużo innych moglabym pisać i pisać ale większość to już chłopięce. Np. Książka policjant, pytania i odpowiedzi, z ołówkiem pokazujący dźwiękowy sygnalizator A nos jest lampką. I naciska sie prawidłowe odpowiedzi to nos na zielono świeci A jak zła odpowiedź to na czerwono. Fajne
Miłego dnia dziewczynki 🦋
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|