2019-03-05, 11:26
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Napisane przez biedronka19
Córa spała u mnie do 3 miesiąca a potem u siebie. Teraz bym chciała aby oddała łóżeczko rodzeństwu. Tylko czy takie 20 miesięczne dziecko może spać w łóżku dla dzieci?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
myślę, że spokojnie da radę. Ja bym wybrała tylko takie z "barierką", to jest dokręcana dodatkowo połowa boku, jak dziecko się kręci to nie wypadnie.
Mój syn miał chyba 2,5 roku jak przeszedl na duże łózko, ale barierkę ma do tej pory, bo strasznie sie kręci w nocy
Cytat:
Napisane przez NiColQa14
11 sierpień Wydaje mi się, że tak. Kuzynka swojej córce kupiła takie niskie łóżko z niskimi szczebelkami
Melduję się po wczorajszej wizycie - dziewucha będzie!!! [emoji16][emoji7] Mam tylko problem z szyjka macicy, bo wynosi 28/29mm - dobrze by było, gdyby była dluzsza. Za 2 tygodnie kolejna wizyta. Lekarz mówi, ze albo taka moja uroda, albo się skraca i będziemy myśleć nad położeniem do szpitala i szwem... Więc nie bagatelizujcie stawiania brzucha - to może być jeden z objawów szyjki. Jeżeli stawienia się nasili - mam jechać niezwłocznie do szpitala.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
no to oszczędzaj się 
a jak szyjka będzie się skracac, to lekarze zakładają szew, albo taki krążek pessar - kilka osób miało go zakładany i do konca ciąży już w miarę normalnie funkcjonowały 
a ja dziś po południu mam kontrolę u endokrynologa. I nie moge się doczekać czwartku i prenatalnych, mam nadzieję że potwierdzą córkę <3
|
|
|