Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co sądzicie o Roksie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-06, 12:58   #291
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: Co sądzicie o Roksie?

Ciężko mi cytować z telefonu, ale zadziwiło mnie kilka rzeczy:

1. Pogląd że prostytutki nie mają żadnych umiejętności. To, że każdy potrafi uprawiać seks nie oznacza, że każdy ma te same umiejętności w tej dziedzinie i potrafiłby osiągnąć też same rezultaty w tym samym przedziale czasowym. Do tego dochodzi aspekt udawania - potrafiłybyście przekonująco symulować zainteresowanie, podniecenie i orgazm z kimś obcym? Wątpię. To też umiejetność, nawet jeśli komuś się to nie podoba.

2. Stwierdzanie że prostytutka to najbardziej upodlający zawód na świecie. A to tylko subiektywna opinia, nie żaden fakt. Co nas upodla jest ściśle połączone z naszym poczuciem moralności. Ja mam poważne, ba, sztywne nawet podejście do seksu, jestem cholernie wybredna, lubię seks tylko z kimś kogo kocham. Ale zapewniam was, że tysiąc razy wolałabym bzyknąć jakiegoś typa niż spędzić dzień zdzierając skóry z norek na futro, lub okłamywać emerytów wciskając im jakieś badziewne produkty. Seks z obcym typem byłby ohydny, ale te dwa inne zawody byłyby skrajnie upodlające i nie byłabym w stanie spojrzeć w lustro po zrobieniu czegoś tak obrzydliwego. Dochodzi dla mnie tutaj aspekt duchowy - ten seks za kasę nie zrobiłby nikomu krzywdy. Pozostałe dwa zawody POLEGAJĄ na wyrządzaniu krzywdy dla pieniędzy.

3. Podejście że NIE MA na świecie prostytutki która nie cierpi uszczerbku psychicznego, serio? Na świecie są przeróżni ludzie, jedni odczuwają pociąg seksualny do wieży Eiffela, drudzy wierzą w to że ufoludki zbudowały piramidy, trzeci myślą że w środku są kosmatymi lisem, a wy jesteście PEWNE że wszyscy odczuwają tak jak wy?

4. Pomysł że prostytutki nie mają nic do powiedzenia w kwestii selekcji klientów. Nie każda prostytutka pracuje w burdelu, nie każda obsługuje 10 chłopa dziennie. Część prostytutek to kobiety robiące to z doskoku, żeby dorobić, i bynajmniej nie muszą zgodzić się na każdego klienta.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0

Edytowane przez ruda_beksa
Czas edycji: 2019-03-06 o 13:01
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując