Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Randki przez Internet cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-07, 10:25   #71
martynawu92
Raczkowanie

Dot.: Randki przez Internet cz. 2

Ciekawi osobnicy do mnie ostatnio pisali na badoo, uśmiałam się, może ktoś zechce pośmiać się ze mną?

Miejsce 3
Natrętny Pan Stalker. Dobijał się do mnie w wiadomościach (nie zaakceptowałam go, więc musi mieć premium) jak on mnie to często widzi na mieście. Zaczął bardzo dokładnie opisywać w co byłam ubrana i kiedy, wspominał nawet festyn z wakacji i pamiętał naprawdę szczegółowe elementy ubioru, aż się zaczęłam zastanawiać czy czasem nie gej

Miejsce 2
Pan napisał mi poemat jakie to moje konto jest wyjątkowe, że nie dość, że mam ładne zdjęcia, to do tego ciekawy opis, po którym od razu widać, że jestem inteligentna i jak to wyróżniam się na tle innych lasek z okolicy. Do tego stopnia, że w końcu postanowił się przełamać i do kogoś tu napisać I że miło mu poznać, jest pod dużym wrażeniem Co zaskakujące - bardzo ładnie budował zdania i nawet interpunkcji używał, normalnie rodzynek. Trochę się pośmiałam z jego "przełamania" i z żarcikiem zapytałam co takiego ma do ukrycia, że ma tylko jedno foto, w dodatku tak zamaskowane, że właściwie mogłoby go nie być. Otworzył wiadomość trzy dni później () i już nic nie odpisał.

Miejsce 1
Tutaj muszę przyznać, że sytuacja mnie zasmuciła i sfrustrowała, bo facet jest policjantem, a strasznie mi się marzy poznać fajnego mundurowego
Zalajkowaliśmy się wzajemnie i szybko napisał do mnie wiadomość, która na starcie przyprawiła mnie o facepalm
"Jesteś tu najciekawszą kobietą jaką znalazłem. Problem chyba we mnie z racji tego, że nawet nie wiem po co mi to badoo, jestem po tak ciężkich przeżyciach... Więc może po prostu zatrzymałbym Twój kontakt."
Po co do mnie napisał w takim razie? Ktoś ma jakiś pomysł? Odpisałam mu w miłym tonie (bo lepiej sobie nie palić mostów w tej formacji, bo może znajdę tam mojego wymarzonego ), że dopiero teraz zauważyłam, że nie ma wpisanego w profilu statusu związku, choć to istotna informacja dla mnie i pewnie o to chodzi. I w każdym razie, niezależnie jakiego typu to przejścia i zawirowania, to życzę mu wszystkiego dobrego i żeby sobie wszystko na spokojnie poukładał. Odpisał mi tylko "Jestem sam." Ja mu na to: "Dlatego podkreśliłam, że życzę Ci, żebyś sobie wszystko poukładał, niezależnie od tego jakiej sfery życia dotyczą obecne zawirowania ". Odczytał i już nic nie napisał Na badoo jednak wciąż siedzi i to bardzo aktywnie, często świeci mi się czat na zielono NIE OGARNIAM.
martynawu92 jest offline Zgłoś do moderatora