Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Styczniowe 2018 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-08, 20:02   #2172
agaciaaas
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Styczniowe 2018 cz. 3

Cytat:
Napisane przez nikopoia Pokaż wiadomość
Wzięłam 10, nie znoszę szerokich wkładów, szczególnie sztywnych. Widzę, że Gab wtedy stawia nogi szerzej. Mam w domu dwa wkłady 10 cm bambusowe firmy bambooty i są ekstra chłonne, tylko 3 warstwy, ale środkowa nie wiem z czego jest. Dość sztywne po zasikaniu, ale mega pancerniaki. Jak będziesz prała co 2-3 dni to nie powinno łysieć, tak myślę.

Jeśli uczula, to nie podawać. Za dłuższy czas spróbuj ponownie, ale mniejszą ilość.

o to dobrze, bo fajny ten materiał. Wzięłam te długie składane. Wiem, że słabsze niż fioletowe, ale nie było 5paków fioletowych 10cm bez nap. Wiesz co zauważyłam? Jak wkładam byle co do moich wełniaczków to nawet zwykły pupus mikrofibra daje radę (na jeden wieczorny sik, ale jednak) pul u nas przemaka, ale wełniak nie😎

No właśnie, Dziewczyny piszą, że tylko Ciebie jeszcze tam nie ma. Już nawet ja jestem, koniec świata haha😂😂

Zori zdrówka dla Helenki, oby nic się nie rozwinęło.

Bonjourbelle współczuję nocki...

Dziewczyny to ząbkowanie kiedyś minie. Ale jak będą szły u Waszych dzieci 5tki to... najpierw idzie jeden guz, potem dwa kolejne, dziąsło to jedna wielka "rana", zero spania, dziecko spocone i spłakane... Dużo dużo siły na ten czas dla Was, Waszych dzieci, rodzin i w ogóle wszystkiego najlepszego 😂😂 u nas właśnie idzie kolejna 5tka, jeden kawałek juz na wierzchu, czekam na kolejne. Jedna 5tka już cała, nie wiem jak ja przeżyłam do tego czasu, że mogę to teraz napisać

A ja kupiłam ostatnio jeden pięciopak fioletowych 10 cm, ale to kompletnie nie dla nas. Do wszystkiego za wąskie. Jedną sztukę tylko użyłam na próbę, ale to bez sensu. Chyba sprzedam.

Wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń!!!

Cytat:
Napisane przez fiolek7317 Pokaż wiadomość
Agaciaaas ta polędwica z dorsza tez jest w Biedronce [emoji846]

Barb zdrowia dla Was!

Nikopoia spelnienia marzen!

Bon wspolczuje nocki. U mnie tez czasem tatus ma nerwy na niewiadomo co.

Majaa wlasnie nie wiem czy u nas tez te tubki czy o co chodzi.
F. od poniedzialku robi dziwne/brzydkie kupy. Do tego od srody ma troszke wyzsza temperature niz zawsze tak 37,2-37,4. We sr i czw dostal tubkę, popołudniami mial czerwone i suche policzki, teraz tylko suche zostaly. Nie wiem czy to wszystko jest związane z zębami, czy zlapal jakis rota czy to dupki, a kupy sobie. Normalnie sie zachwuje, je, wiec go obserwuje.

Nocki tez w kratke, poprzednia z milionem pobudek, a dzisiaj od 19do 5 rano spal u siebie i to bez pobudki. Z nami jeszcze dospał ponad 2h.

Poszlismy dzisiaj kupic wiosenna kurtke i malo cos nas wiatr nie porwał. Nigdzie nie ma takiej kurtki jakbym chciala, w sklepach szalu nie ma.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Dzięki za info. Może od zębów te kupy?

agaciaaas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując