Wzięłam 10, nie znoszę szerokich wkładów, szczególnie sztywnych. Widzę, że Gab wtedy stawia nogi szerzej. Mam w domu dwa wkłady 10 cm bambusowe firmy bambooty i są ekstra chłonne, tylko 3 warstwy, ale środkowa nie wiem z czego jest. Dość sztywne po zasikaniu, ale mega pancerniaki. Jak będziesz prała co 2-3 dni to nie powinno łysieć, tak myślę.
Jeśli uczula, to nie podawać. Za dłuższy czas spróbuj ponownie, ale mniejszą ilość.
o to dobrze, bo fajny ten materiał. Wzięłam te długie składane. Wiem, że słabsze niż fioletowe, ale nie było 5paków fioletowych 10cm bez nap. Wiesz co zauważyłam? Jak wkładam byle co do moich wełniaczków to nawet zwykły pupus mikrofibra daje radę (na jeden wieczorny sik, ale jednak)

pul u nas przemaka, ale wełniak nie😎
No właśnie, Dziewczyny piszą, że tylko Ciebie jeszcze tam nie ma. Już nawet ja jestem, koniec świata haha😂😂
Zori zdrówka dla Helenki, oby nic się nie rozwinęło.
Bonjourbelle współczuję nocki...
Dziewczyny to ząbkowanie kiedyś minie. Ale jak będą szły u Waszych dzieci 5tki to... najpierw idzie jeden guz, potem dwa kolejne, dziąsło to jedna wielka "rana", zero spania, dziecko spocone i spłakane... Dużo dużo siły na ten czas dla Was, Waszych dzieci, rodzin i w ogóle wszystkiego najlepszego 😂😂 u nas właśnie idzie kolejna 5tka, jeden kawałek juz na wierzchu, czekam na kolejne. Jedna 5tka już cała, nie wiem jak ja przeżyłam do tego czasu, że mogę to teraz napisać