Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-11, 12:43   #3923
travis
Zakorzenienie

GG do travis
Dot.: Mamy sierpniowe 2019

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Dzidziuś to tuż nad wzgórkiem łonowym jest
Zaintrygowało mnie, przekręcam się w lewo i prawo i
Mi się wydaje, że to może mięśnie się tak układają. Mi się robi taka górka nad pępkiem

Również wirtualne przytulątko
Nie ma to jak męska solidarność
Wyluzuj, nie denerwuj się. Może w najmniej oczekiwanej chwili kiedyś skorzystacie z pomocy tych dwóch delikwentów i się odwdzięczą.
Ciężko odmówić pomocy ale kurcze jeśli sprawa ma trwać 2h to niech trwa 2-3h. Już w ogóle nie rozumiem wyjścia o 11 i powrotu o 21. O czym można tyle godzin gadać i pocieszać. Jeśli nadal będą takie akcje to musisz z Tż-tem poćwiczyć trochę nad asertywnością. Nikt nie jest niezastąpiony.
Pomoc od nich? nigdy w zyciu. Dla mnie to jest element spoleczny i serio nie rozumiem co TZ przy nich trzyma. Moj tz nie pali, nie pije, pracuje 6 dni w tyg, konczy kurs i ma plan na przyszlosc i ogolnie ma glowe na karku.

Tamten 1 mimo 3 dzieci, pije, podniosl reke na zone nieraz etc a ten drugi ma 27 lat, siedzi na benefitach bo sie pracowac nie chce ale jak go widze(cale 2 razy) to zawsze z piwem w reku.

Ja juz powiedzialam ze Ci dwoje maja kategoryczny zakaz zblizac sie do mieszkania,mnie a tymbardziej dziecka.