Haneczko ide w piatek do gina na wizytę zeby zobaczyć stan macicy. Ale dostałam @ wczoraj wiec jeśli lekarz nie bedzie widzial przeciwskazan to bedziemy korzystać.

na ip mi mowil,ze generalnie nie powinno byc żadnych bo ladnie sie oczyszczam.Weź Ty tego swojego Tzta zdziel konkretnie! Co za dziad niedobry. Dziecko jest wspólne. Więc trzeba o nie dbać wspólnie. Ja zawsze spalam w sobote albo niedzielę do ktorej chcialam i tej nocy maz wstawal. Jak np. Maz spal dluzej w sobote to ja w niedziele do 11

wymienialismy się. Za to w tygodniu ja wstawalam do Syna zawsze. Chyba ze w 1 dniach kiedy syn sie budzil co 2h to na zmiane z mezem wstawalismy.
Nigdy nie bylo tak zeby poszedl spać do innego pokoju ,bo juz bym nie pozwolila wrocic 🤬[emoji35]
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------
Z jednej strony widzialy galy co braly ale ludzie tez sie roznie zachowuja zaleznie od sytuacji.
Akurat moj maz jest ojcem idealnym , naprawde nie moge ani jednego złego slowa powiedzieć poza tym ze po pracy nie chce mu sie wyjsc z dzieckiem na spacer. Ale bawia sie w domu a jak jest ladna pogoda to ida na ogrod.
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------
A prawda jest taka ze pojawieniw sie dziecka w domu to największy sprawdzian dla małżeństwa.
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz