Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Napisane przez AmnesiaB
Dzięki dziewczyny za wszystkie dobre słowa i za wsparcie
Martynka może mąż miał zły dzień i poprostu wyżył się na Tobie. Jak ja mojego widze w złym humorze to schodzę mu z pola widzenia xD a tak po za tym gdyby nie chciał dziecka to by nie robił roboty
Solony karmel : a odczuwałaś jakieś objawy ,że coś może być nie tak ? Ja sie naczytałam o skróceniach szyjki i przedwczesnym odpłynięciu wód płodowych i mam schizy. Kciuki za to żeby szyjka stała w miejscu przynajmniej do 38 tygodnia
Dziewczyny ładne brzuszki
Kciuki za najbliższe połowkowe, ja mam 4.04. Strasznie szybko ten czas leci ,zanim sie obejrzymy będziemy liczyć każdy kolejny poród na wątku.
|
hah. ja sie naczytałam o odpłynięciu wód płodowych, później mi się to śniło. Sen był tak "realny" że dzień przepłakałam, a na następny dzień szukałam usg na szybko 
drugiego takiego przypadku paranoi jeszcze tu chyba nie było tłumaczę sobie, że po jednym poronieniu to w granicach normy, ale trochę mnie to męczy już. dzisiaj też. od rana czułam tylko kilka ruchów i znowu złe myśli. na szczęście kiwi jest niezawodne i bobas zawsze po nim bryka 
a połówkowe mam już za 4 dni!