Nasze menu jest bez większych szaleństw:
zupa: rosół z pierożkami z mięsem
drugie: ziemniaki i kulki, schabowy z płatkami owsianymi, filet z brokułem i serem, roladka drobiowa z warzywami, Devolay z masłem i koperkiem, udko z kurczaka, szaszłyk w mięsie mielonym, karkówka z pieca z sosem i szaszłyk tradycyjny
surówki: marchewka z pomarańczą, mizeria, modra kapusta z chrzanem i kapusta zasmażana
I danie: roladka z serkiem i papryką, talarki, surówka
II danie: kieszonka z porem w sosie serowo-pieczarkowym, kolorowy makaron, surówka,
III danie: barszcz czerwony z kopertą meksykańską
IV danie: żurek z białą kiełbasą
Zimna płyta: sałatka jarzynowa, sałatka gyros, wędliny i mięsa na zimno, galaretki mięsno-warzywne
Szwedzki stół: pikle, śledzie, pstrąg w galarecie, pieczywo, mini kanapeczki, jaja faszerowane, deska serów, rolada szpinakowa, rolada z łososiem, owoce, deserki w pucharkach, sałatki, 2 rodzaje pierogów, golonki, wędliny i mięsa pieczone, deska wiejskich wyrobów.
Jak tak teraz myślę to bardzo dużo różnych roladek będzie, ale z drugiej strony wiem, że ludzie chętnie po nie sięgają. Wzięliśmy jeszcze candy bar
Maria będziesz wyglądać zjawiskowo! Na cywilnym miałaś lekką zwiewną stylizację to teraz możesz zaszaleć z błyskiem! Nigdy nie było wesela, żeby wszystkim dogodzić!
Haha widziałam! Ci co jej tak pisali to według mnie pisali z przekąsem.