Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2019 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-17, 13:44   #123
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 7

Cytat:
Napisane przez _Pixie_ Pokaż wiadomość
Nasze menu jest bez większych szaleństw:

zupa: rosół z pierożkami z mięsem

drugie: ziemniaki i kulki, schabowy z płatkami owsianymi, filet z brokułem i serem, roladka drobiowa z warzywami, Devolay z masłem i koperkiem, udko z kurczaka, szaszłyk w mięsie mielonym, karkówka z pieca z sosem i szaszłyk tradycyjny

surówki: marchewka z pomarańczą, mizeria, modra kapusta z chrzanem i kapusta zasmażana

I danie: roladka z serkiem i papryką, talarki, surówka

II danie: kieszonka z porem w sosie serowo-pieczarkowym, kolorowy makaron, surówka,

III danie: barszcz czerwony z kopertą meksykańską

IV danie: żurek z białą kiełbasą

Zimna płyta: sałatka jarzynowa, sałatka gyros, wędliny i mięsa na zimno, galaretki mięsno-warzywne

Szwedzki stół: pikle, śledzie, pstrąg w galarecie, pieczywo, mini kanapeczki, jaja faszerowane, deska serów, rolada szpinakowa, rolada z łososiem, owoce, deserki w pucharkach, sałatki, 2 rodzaje pierogów, golonki, wędliny i mięsa pieczone, deska wiejskich wyrobów.

Jak tak teraz myślę to bardzo dużo różnych roladek będzie, ale z drugiej strony wiem, że ludzie chętnie po nie sięgają. Wzięliśmy jeszcze candy bar

Maria będziesz wyglądać zjawiskowo! Na cywilnym miałaś lekką zwiewną stylizację to teraz możesz zaszaleć z błyskiem! Nigdy nie było wesela, żeby wszystkim dogodzić!

Haha widziałam! Ci co jej tak pisali to według mnie pisali z przekąsem.
Fajne menu

Ale parę lasek jej napisało na serio

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując