2019-03-17, 14:01
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
4]
Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86
Ja jestem na euthyroxie i badam tsh, ft4 i czasem ft3 na każda wizytę, czyli co 4-5 tygodni
Dziecku nie brakuje hormonów, bo wszystkie potrzebne zabiera Tobie, dlatego masz niedobór - tak mówi moja endokrynolog.
A mówisz o poziomie tsh czy ft4? Bo jeśli tsh to Dziwne ze miałaś zwiekszona dawkę, jeśli byłaś poniżej normy, bo to wskazywało na potrzebę zmniejszenia dawki, a jeśli mówisz o normie ft4 to to zawsze jest uzależnione od tsh, samego ft4 się chyba nie bada
Kolekcje na stronach rzeczywiście często są mało kolorowe, ale mi udaje się ubierać syna dość kolorowo [emoji6] w praniu jakoś łatwiej idzie niż w trakcie oglądania kolekcji na stronach [emoji6]
A co do ciuchów - moim zdaniem łatwiej fajnie ubrać chłopca - nie tylko na niebiesko niż dziewczynkę nie na różowo[emoji12]
To zakładają szew. Tylko nie wiem co się robi ze szwem w trakcie piękny, bo krążek się wyciąga...
Będzie dobrze, leż i odpoczywaj [emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
To są wyniki Ft4. Zrobiłam sobie dodatkowo prywatnie
Tsh badałam ale nie znam wyniku bo poszedl do przychodni a 5 tygodni temu było tsh 1.61 czyli ok.
A Ft4 zawsze mam za małe. W 1 ciąży tez nie przekraczało 0.75 mimo zwiększania dawki..
Teraz zaczęłam brać dawke 75. Zbadam za 2 tyg. ponownie zobacze czy cokolwiek drgnie do góry.
Oby było tak jak mówisz
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------
Travis gratki za synka heh
No to dla mnie na bank braknie siusiaka 
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Solony_karmel
Nie jest refundowany z tego co się orientowałam  Tż zamawiał, to dokładnie nie wiem, ok 150zł z przesyłką.
|
Yhm.. no cena taka sobie ale jak trzeba to trzeba
Czas edycji: 2019-03-17 o 13:59
|
|
|