Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urodzą :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-17, 17:44   #2203
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
No i trochę sobie uroslysmy [emoji23] biedny nawet zbytnio nie będzie się miał jak przytulic bo między nami bariera o imieniu Pola [emoji23][emoji23]

Polozna w ogóle mówiła, że mam w miarę mały brzuch jak na ten etap i że chyba byłam aktywna przed ciążą. Parsknelam śmiechem [emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Zaczęłam zaciskac kiedy donosilam ciążę hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] już wiem skąd to puchniecie kostek i ból kolan 🤦☠♀️🤦☠♀️🤦☠♀️

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

No to zagadka rozwiązana

Nie wiem która z Was polecała MiluKids Starlet, ale chcę się pochwalić że kupiliśmy Starlet właśnie zamiast Modern

Faktycznie jest wyższy, i uchwyt jest wyżej i sama gondola, nie mówiąc o tym że gondola jest większa Dół ma z tworzywa a nie tekstylny, więc się tak nie przetrze w bagażniku i łatwiej będzie umyć

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora