Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-19, 23:45   #2085
tulipanna.
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
nie przejdzie. Może ten Deprim - ale on to wyczytałam, że z dziurawca, a ja tabletki anty biorę, a dziurawiec to akurat jedynie zabronione przy tym zielsko.

To dziwne, ale strasznie mi samoocena spadła kiedy zaczęłam mieszkać z moją dobrą koleżanką w akademiku. Zaczęłam czuć się brzydka, gruba, (na nią wszyscy lecą), nawet włosy ma dłuższe. Byłam o wiele lepsza w nauce, od kiedy się wprowadziła to uczy się z nami i prawie mnie dogoniła. Kupię sobie jakąś bluzkę, jej się spodoba i też po nią idzie. Ludzie później zachwycają się bluzką na niej, albo że ma takie ładne oczy i zgrabne nogi. W ogóle w większym gronie wszyscy do niej zagadują. Lubię ją, ale cholera, czy to możliwe, że ktoś nam zabiera energie, wierzycie w jakieś wampiry energetyczne ? Miałam różne koleżanki w życiu i piękne i te mniej i w ogóle i nieśmiałe i zbyt pewne siebie, ale nigdy się tak nie czułam, jak się czuję teraz. Nigdy nie byłam o nic zazdrosna.
Są wakacje, nie widzimy się. Ale kilka dni temu jak przyjechał mój najlepszy kumpel, którego nie widziałam 8 miesięcy to rozmowę zaczęliśmy od jego pytania "czy ONA przyjedzie do mnie na wakacje, bo go zaintrygowała w moje urodziny?"
Zle mi . Jestem sfrustrowana .
To przestan sie do niej porownywac. Szkoda czasu na to i energii, zwlaszcza, ze masz chlopaka, wiec jestes 'poza zasiegiem'. Dopoki bedziesz myslec o niej jako o rywalce ten dol bedzie Cie trzymac. Mozna albo sie calkowicie odciac albo zmienic nastawienie. Wiem troche na temat zbyt ambitnych koziorozcow A moze Ty za malo uwagi poswiecasz innym? Z reguly tworza sie takie wianuszki wzajemnej adoracji...Ja np. nie umiem brac w czyms takim udzialu, wiec zawsze jestem poza. Z reszta kobiety z roznych powodow rzadko mnie komplementuja Mezczyzni rowniez Wazne, zeby sobie uswiadomic dlaczego.
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując