Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent na pierwszą rocznicę dla niej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-23, 01:06   #1
Kacperq123
Przyczajenie

Prezent na pierwszą rocznicę dla niej

Hej, wiem, że takich tematów w internecie jak i na tym forum jest dużo, ale czytając to wszystko mam mega mętlik w głowie i ciężko mi cokolwiek wybrać. Niedługo obchodzę swoją pierwszą rocznicę z moją kobietą (jesteśmy w wieku licealnym), ale chciałem prezent przygotować wcześniej - jednocześnie prosząc Was o jakieś rady na ten temat, pomysły, odczucia. Planowałem wykonać coś ze zdjęć np. album z zdjęciami z całego roku ułożonymi chronologicznie, ale zastanawiam się czy to nie jest jeszcze za wcześnie? Na kolejne rocznice tych zdjęć będzie więcej przecież. Czy może jednak jakaś jedną wielka ramka z kilkoma mniejszymi zdjęciami będzie lepszym pomysłem? Chodziła mi po głowie również myśl, że zamiast tego może lepiej sprawdziłaby się jakaś biżuteria? Bransoletka, pierścionek (nie zaręczynowy oczywiście :p) z wygrawerowaną datą naszej rocznicy? Do tego wszystkiego jakieś kwiaty, czekoladki i wypad do kina oraz wspólny spacer - czy to Waszym zdaniem dobre zestawienie czy jednak za dużo/mało?
Dodam, że 4 dni po naszej rocznicy Ona ma urodziny i czy dobrze byłoby połączyć prezent urodzinowy z rocznicą czy jednak oddzielnie?

Gdzieś po głowie przeszła mi myśl o pluszowym misiu z koszulką, na której są inicjały i data rocznicy, ale dużo osób mówi, że to jednak trochę dziecinny prezent.

Z góry naprawdę dziękuję za każdą pomoc czy radę.
Kacperq123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując