Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-03-27, 17:59   #689
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
U mnie dopiero poczatek 36 tygodnia, wiec jeszcze nikt nawet nie mowi nic o rozwiazaniu. Czy bedzie cesarka to czas pokaze czy sie maly odwroci.
Dzis dziewczyna z sali rodzi, okropnie cierpi Porod jest przerazajacy...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A to blok porodowy jest jakos z patologia polaczony, ze slychac?

No porod do lekkich nie nalezy. Ja pamietam swoje przerazenie jak jeszcze akcja sie dopiero rozkrecala, a obok rodzila dziewczyna i krzyczala, ze nie da rady przec z placzem... Mialam ochote uciekac.
Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
No to kwiczymy w szpitalu, w weekend masakra. Skurcze na 50 to juz spore skurcze, moze wcale az tak dlugo nie posiedzicie

Nie wiem czy u mnie z tym nerwem kwalifikuje sie na szybsze rozwiazanie, ale mam nadzieje...

Mysle, ze wezma to pod uwage jakby trzeba bylo decyzje podejmowac bo u Ciebie czynnikow jest wiecej ale nie sadze, zeby to bylo wczesniej niz skonczony 37 tc.
Cytat:
Napisane przez Michacha1234 Pokaż wiadomość
Masz teraz wizyty co tydzień?
Ciekawe co z moim ktg, jeszcze nie miałam robionego....Osz Ty, niedobra [emoji7]

Czekam na tż i zrobię po małym deserku....

No kazal przyjsc po tygodniu bo ta glowa Leo jest meeega nisko, az sam sie zdziwil ostatnio i pytal mnie ile trwala u mnie II faza porodu, jak uslyszal, ze 10 minut to troche sie zastanowil ale dodalam tez, ze po oksy i, ze rozwarcie dlugo nie postepowalo wiec chyba dlatego zrezygnowal z kierowania na patologie.

Leo tetno ma ladne wiec jestem uspokojona [emoji16]

mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując