Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Victor & Rolf - Flowerbomb
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-27, 07:54   #3
hybris
Zadomowienie

Dot.: Victor& Rolf...Flowerbomb

Też nie widzę podobieństwa do Opium, żadnego. Opium jest cieżkim, orientalno-korzennym zapachem, a Flowerbomb - dość prostą i nieskomplikowaną landryną, zapachem, któremu po prostu brakuje tego "czegoś", charakteru. Ja miałam okazję go wypróbować dzięki kochanej Evee , która ongiś zostawiła mi swój flakon na parę dni, ale powiem szczerze - nosiłam go dzień i wystarczy mi w zupełności. Generalnie - uwielbiam słodkie zapachy, ale Flowerbomb mnie czymś niemożebnie zmęczył, czymś, co pachniało jak wanilia i było mocno wyczuwalne w nucie serca i bazowej, chociaż wanilii Flowerbomb akurat w składzie nie ma.

Po tym, co Neonka napisała wnioskuję, że to będzie kolejny zapach, zresztą własność koncernu L'Oreal, który będzie pewnie agresywnie lansowany na hicior w Polsce. Obawiam się jednak, że będzie skazany na "sukces" w styli Narciso Rodrigueza, bo żeby sprzedać się w Polsce, trzeba mieć odpowiednią, rozpoznawaną nazwe (Chanel, Dior, Lancome, Mugler od biedy) - a kto ma pojęcie o takich panach jak Victor i Rolf?