2008-08-20, 12:48
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Niełatwa transformacja
Zrezygnowałam ze zmiany koloru ścian w momencie kiedy większość mebli została złożona, bowiem stwerdziłam, że nie jest tak tragicznie. W tamtym tygodniu została przywieziona także kanapa, a więc pozostaje mi tylko (albo aż udekorowanie) pokoju. Zastanawiam się nad pojedyńczym karniszem w kolorze złota z listkiem, a do tego jakoś zawieszonej firance. Tylko wydaje mi się, że nie za bardzo będzie to pasowało do rolety. Poza tym jestem na etapie kupowania świeczek, stawiam na kolory tj. beż, zielony, brązowy. W planach mam także zakup jakiś dwóch zwykłych krzeseł do stolika oraz krzesła (zastanawiałam się nad klęcznikiem) do komoutera.
Dodatkowo chciałabym kupić jakiś ciekawy, nie za duży zegar na ścianę, który chrakterem by pasował do wnętrza.
Jednak najważniejsze czego szukam to jakieś ciekawe zdjęcie lub plakat przedstawiające włoski krajobraz. Takie urocze włoskie miasteczko, kwiaty, kamieniczki itd generalnie Toskania pełną parą Problem polega tylko na tym, że nie wiem gdzie taki plakt/zdjęcie/obraz, ktory bym następnie oprawiła w antyramę znaleść? Może Empik?
Jeśli to komuś pomoże mogę z czasem dołączyć zdjęcia mojego nowego pokoju.
|