2019-04-01, 11:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4
Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka
Generalnie data dzisiejsza mi sie podoba wiec nie mialabym nic przeciwko, zeby dzis urodzic ale u mnie naprawde cisza na horyzoncie.
Ale jeszcze jutro mam wizyte na paznokcie wiec w sumie jeszcze to moglabym ogarnac [emoji16]
Jade dzis na wizyte i mam nadzieje, ze ginkowi nie przyjdzie do glowy polozyc mnie a patologie [emoji19]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
A czemu miałby Cię położyć w szpitalu? Było wszystko ok przecież, więc trzeba być dobrej myśli [emoji4]
Cytat:
Napisane przez Lisek_kartezjanski
Mi się z kolei jakoś tak dziecko układa na pęcherzu, że ciągle mi się chce sikać jak stoję/chodzę/leżę, a co usiądę to mi przechodzi  Pozostaje mi chyba albo spać na siedząco, albo opanować sztukę sikania na stojaka
No ja dzisiaj pierwsze co pomyślałam rano to “kurde, kto mi ukradł marzec???” Zostało mi 16 dni… a tyyyle miałam zrobić
Wystarczy, że rodzina już nerwowo podskakuje na każde piknięcie telefonu, kiedy wysyłam jakieś zdjęcie 
Wczoraj taka cudna pogoda była, wystroiłam córę w mini i ramoneskę  , pomyślałam a wyślę wszystkim foto  A przypomniało mi się o 22… potem dopiero skojarzyłam że co niektórzy mogli otwierać z dziwnymi przeczuciami
Takie pytania są najlepsze  “Aaa tak, urodziłam tydzień temu… zapomniałam Ci powiedzieć?” 
|
Tak było z moją przyjaciółką, że zapomniała mnie poinformować. Odezwałam się do niej chyba tydzień po terminie i tak to mniej więcej właśnie brzmiało [emoji3]
Cytat:
Napisane przez srebrnykot
Pestka, gratulacje!!!
Tereska, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i ten nerw Ci się szybko zregeneruje...
U mnie Młoda jakoś nie spieszy się na świat, ale obawiam się, że po czwartkowej wizycie gin mnie skieruje już na wywołanie. Niby termin mamy na 6.04, ale moje ciśnienia mu się nie podobają. Nic, zobaczymy, 3xS ewidentnie u nas nie chce działać, niestety
Michacha, jak mi narobiłaś ochoty na pavlovą...  Piękna ta Twoja beza!
|
A jaka dobra [emoji7]
Masz dzień po mnie termin [emoji16] I też mam wizytę w czwartek i też już mnie będzie kierował na wywoływanie, bo mówił że nie ma co dłużej czekać. Kurde, czym te dzieciaki przekupić, żeby wylazły? [emoji16]
Mnie to już nawet nic nie boli dzisiaj [emoji2]
A propo endo mam problem, bo mi się dziś Euthyrox skończył, wizyta w czwartek u gina i nie wiem czy moge po prostu nie brać te 2-3 dni teraz? Zapomniałam go poprosić o receptę [emoji53]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Michacha1234
Czas edycji: 2019-04-01 o 11:55
|
|
|