2019-04-10, 10:19
|
|
Przyczajenie
|
Buatic - co myślicie o tym produkcie?
Yaaaaaay, mój pierwszy wątek 
Moje forumowiczki potrzebuję porady, pomocy i innych synonimów, bo już tutaj 3 w dowodzie na przedzie i niestety to ciągnie za sobą dość nieprzyjemne rzeczy, a tak dokładniej to starość Oczywiście nie mam zamiaru się złościć, bo złość piękności szkodzi, a ja niestety szukam porady by ją chociaż lekko odzyskać. No więc zacznijmy od początku: 30 lat, zmarszczki koło oczu i przy brwiach. Robie tyle ile mogę domowymi sposobami, ale to chyba nadal za mało (smaruje olejkami, robię domowe maseczki, tonizuje skórę, nakładam delikatne żele do mycia twarzy i jeszcze ćwiczę te moje zmarszczki), bo efekty chociaż są minimalne to jednak to.. posladków nie urywają Oczywiście w robocie gadamy sobie o pupie Maryny co jakiś czas i zeszło na zmarszczki i jedna z współpracownic wspomniała o serum na zmarszczki buatic. Po powrocie do domu zaczełam przekopywać informacje w internecie i wniosek jest taki, że jest chwalony w dużej części, ale chcę się upewnić i kogo innego zapytać jak nie Was? Czy jesteście w stanie powiedzieć mi coś więcej o tym kosmetyku? Może któraś z Was go używała i ma jakieś opinie jak to z nim dokładnie wygląda? Będę bacznie śledziła odpowiedzi i z góry chcę podziękować za każdy komentarz
|