Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze ślubno-weselne pomysły, czyli czego unikać...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-10, 13:26   #2169
AnnLady
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze ślubno-weselne pomysły, czyli czego unikać...

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;86692655]A ja rozumiem o co chodzi. Wiadomo, że na uroczystościach obowiązuje pewien dress code i nikt nie przyjdzie w spodniach zamiast sukni ani w obdartych tenisowkach. Ale chodzi o to, że niektóre dziewczyny rzeczywiście robią coś przeciw sobie bo ślub i wypada.

Na przykład: jak ślub, to koniecznie trzeba zrobić paznokcie, zaliczyć solarium, bo TAK. Bo nie idzie się na ślub bez paznokci czy bladej. Takie słyszałam często przekonanie: jak to na ślub bez solarium? Ja na przykład nigdy nie korzystałam z solarium i nie maluję paznokci, dlatego przed ślubem również tego nie robiłam. A chodzi o to, że niektórzy to robią, czasem wbrew sobie, bo jak mus to mus.Zgadzam się, że czasem jest naprawdę przesyt tych wszystkich prezentów i atrakcji. Sama np. nie zorganizowałabym na weselu pokazu barmańskiego czy iluzjonisty ;-) jednak są takie rzeczy, które się sprawdzają i są częścią zabawy jal fotobudki. I tak dużo gości fotografuje się z parą młoda prosząc fotografa o zdjęcie. A fotobudka to super rozwiązanie.

Co do zaproszeń: takie wymyślne zaproszenia drewniane czy zlocone chyba kosztują dużo więcej niż 3-5 zł za sztukę ;-)

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Widzisz kwestia co kto lubi. Dla mnie fotobudka to zbędna fanaberia, dobra dla małolatów na studniówkę albo bal gimnazjalny, a nie na wesele. Jakoś średnio mi się widzi robienie głupich min przez dorosłych ludzi.
Ale pokaz bar barmanski chętnie bym zobaczyła.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując