Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-11, 21:43   #332
Dosialala
Zadomowienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

Hej dziewczyny ja dziś z trudem nadrobiłam was bo padam na twarz... Jak o 5:30 wyszłam z domu to wróciłam pół godziny temu... Najpierw praca potem fryzjer i tak zleciało...
Cytat:
Napisane przez milawo Pokaż wiadomość
ktoś w ogóle testuje na dniach?
Ja termin @ mam na sobotę. Wtedy zatestuje. Z jednej strony czuję się typowo na @ z drugiej... Cycki zaczęły boleć dopiero wczoraj co dziwne bo zawsze bolą tydzień przed. Na twarzy wysypuje mnie w miejscach w których nigdy nic przed okresem się nie pokazywało.... W niedzielę dziwne ciągnięcie w podbrzuszu. Miałam się nie nastawiać ale głową zaczyna świrować wiecie jak to jest...wewnetrznie niby mam spokój ale w głowie burdel... ale w sumie czekam na tą wizytę tżta u andro i zobaczymy co powie. .Nie wiem jak z [emoji3590] przy owu bo .... Znowu jej nie czułam więc polegalam na kalendarzyku jak jakiś jelop [emoji23] im bardziej chce się wsłuchać bo organizm tym większe gieee czuję [emoji85]

Dorotka my niby mieliśmy 4% ale dużo niedorajd które mkną w złą stronę i dużo uszkodzonych... Zobaczymy co nam zaleci ...

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Dosialala jest offline Zgłoś do moderatora