2019-04-12, 21:12
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 - część V
Cytat:
Napisane przez Misha_
Ale czego dokladnie oczekujesz? Czy macie jakies powazne zakupy na glowie typu wozek, lozeczko itd? Moze ta sytuacja ze jestes zdana na niego cie dobija, a nie jest az tak zle bo macie rzeczy ogarniete. No chyba ze macie jakis remont na glowie jeszcze to bym sie nie dziwila twojej zlosci
Agata ja nie mam nic z cisnieniem. Wszystko sie unormowalo, ale takie objawy mialam tez przy za niskich hormonach tarczycy. Ledwo zylam, chodzilam jak zombie. U mnie dzis byl dzien produktywny, ale juz wiem ze nie moge wlaczyc tv nawet zeby w tle lecialo. Podcast albo radio i z mega niechecia porobilam w domu wszystko co zaplanowalam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja na początku ciąży przez kilka dni miałam uczucie goraca i ciśnienie podwyższone. Potem było ok a teraz znowu od jakichś 2 tygodni mam trochę wyższe to cisnienie. Dobrze ze to koncowka, mam nadzieję że nie ma to aż tak dużego wpływu na dziecko.
A czemu tv ma takie znaczenie? mi to obojętne czy jest włączone czy nie. Tak czy tak mi się nie chce[emoji1]🤣 dobrze że tż robi teraz większość rzeczy o które go poproszę no ale sorry łachy nie robi. Widzi że mi jest ciężko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|