2019-04-12, 21:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Cytat:
Napisane przez Juncia
Trzymam za Ciebie kciuki! Ja mam w przyszły czwartek polowkowe i też liczę, że poznam płeć już na 100%.
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------
Trzymam za Ciebie kciuki! Ja mam w przyszły czwartek polowkowe i też liczę, że poznam płeć już na 100%.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Bardzo zleciało... uświadamia mi to, że,trochę już tu jestem....
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
Cytat:
Napisane przez PatiPee
Ultra gdzie sie chwalilas brzuszkiem? Bo kurcze ja nie widzę.
Dziewczyny beta dzis 1312 a przedwczoraj 568.wiec bajabongo [emoji847][emoji813]️[emoji256]
Mi płeć obojętna juz teraz. Tyle stresu sie najadłam przez ten tydzień... ale generalnie po cichutku marzę o córce, Synusia już mam :Love: choć caly czas powtarzam ,ze on jest tak slodki i uroczy ze moglabym miec takich dwóch [emoji1][emoji813]️
|
Super[emoji4]
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
Cytat:
Napisane przez UltraMarryna
Dziękuję Juncia[emoji8] Załącznik 7672312
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
Bardzo kształtny[emoji4] fajnie, że dowiesz się kto tam mieszka.
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------
Cytat:
Napisane przez sunshine16
Przykro mi [emoji20]Super  Piękny brzuszek
Zrobiłam badania i się trochę zdołowałam wynikiem [emoji52] poziom FSH jest za wysoki jak na fazę folikularną. Wyczytałam, że taki wynik oznacza też obniżoną rezerwę jajnikowa. Stosunek lh/FSH też chyba nie najlepszy. Aj... Nie wiem sama już co o tym wszystkim myśleć. Lekarza mam dopiero po świętach.
|
Chyba najlepiej z lekarzem obgadać i podjąć działania. Trzymam kciuki!
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------
Cytat:
Napisane przez kasia1221
Ewelinicia u mnie raz lepiej raz gorzej jeśli chodzi o samopoczucie  ale jakoś daje rade. To czekanie na zielone światło mnie wykancza :/ zazdrosze tych brzuszków wszystkich które widać w parku na spacerach wiosennych i wręcz wkurzam się jak wchodzę na wagę że znowu chudne zamiast tyć :\
Właśnie relaksuje się w gorącej kąpieli z drinkiem w ręku licząc na to że tak przywołam szybciej okres :/
Dziś mija 4 tygodnie od poronienia i wiem że ten czas szybko leci bo nawet niewiadomo kiedy minął ale mimo wszystko chcialabym już coś działać do przodu :/ nie umiem się odciąć mimo tego że bardzo próbuje. Fajna pogoda więc jeździmy na rowerze biegamy i ogólnie spędzamy miło czas ale mimo wszystko nie tego potrzebuje w tym momencie :/
Cieszę się tu z nowych kresek ale ciężko mi się udzielać :/ mimo wszystko czytam Was na bieżąco i szczerze trzymam za wszystkie kciuki [emoji1696]
|
Wiem co masz na myśli...akurat kryzys lekki mam. Staram się myśleć o komuni żeby przestać o dziecku...
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------
Cytat:
Napisane przez misiaq002
A ja jutro biegnę na badania, których wykaz dostałam od lekarza. I chyba strzele też betę i progesteron na poniedziałkową wizytę będzie jak znalazł a ja będę wiedzieć jakie mniej więcej wartości ma[emoji4]
Ogólnie to żyję w zawieszeniu.. Nie mam plamień, wszystkie objawy ciążowe jak najbardziej zwiastują, że tam coś rośnie a ja się nie umiem cieszyć.. Jestem zawieszona w jakimś innym świecie. Czekam teraz na usg na którym będzie serduszko. Miałam iść po świętach ale nie wytrzymam i idę w środę. To będzie 7t2d. Być może za wcześnie ale nawet jeśli zobaczę sam zarodek to będę spokojna, że się rozwija prawidłowo. Cały czas towarzyszy mi taka myśl, że jeśli wszystko będzie wporzadku to pewnie radość na mnie spłynie momentalnie.. Ale jeśli coś się nie uda.. To chyba będzie moja ostatnia ciąża.. Bo kolejnej nie zniosę.. Tak sobie musiałam pogadać do kogoś przy piątku....
|
Współczuję przeżyć, bo rozumiem, że trochę przeszłaś już. Ale myśl pozytywnie[emoji8]
|
|
|