Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-04-13, 19:26   #170
Persefona_12
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XV

[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;86704576]Persefona ja bede miec 3 rzeczy z tej nowej kolekcji clochee dla hebe
Dobrze wiedziec, ze jesteś zadowolona z żelu bo tez kupiłam.

No właśnie ja kiedyś jak patrzyłam to w tym przedziale to marny wybor.

Na pewno ava jest godna uwagi jesli chodzi o jej serie z naturalnymi kosmetykami. nie jest droga a dobra.

Nie wiem jak orientana ale z tego co widze to nie jest az tak rozchwytywana i zachwalana

Nigdy mnie nie ciągnęło to ten marki
Sama tez poluje na takie produkty których nie kupisz w rossmanie czy drogeria natura.

Hebe ma fajny wybor [/QUOTE]

Ava nie ma aż takiego wyboru naturalnych, np nie mają żelu czy czegoś do mycia twarzy.

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Dzięki, pewnie jeszcze dokupię sobie w Polsce

Żel już miałam i mnie ten zapach bardzo odpowiada.
Micel będę testować. Dam znać jak się sprawdzi.

Orientanę kojarzę bardziej z wątku hennowego, ale na kwc opinie całkiem dobre
Orientana jest specyficzna. Ma dość mocno pachnące kremy do twarzy, które mnie oddychają. Ale seria że śluzem ślimaka niby już mniej pachnie. Na pewno toniki są super. Maska esencja na noc też mi się sprawdza, bardzo ją lubię. Olejek do demakijażu mimo mocnego zapachu, bardzo dobrze wspominam. Szampon też mi się podobał, ale dość drogie są. Ostatnio też wprowadzili nowa serię Kali Musli z peelingiem enzymatycznym.
Persefona_12 jest offline Zgłoś do moderatora