Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Reklamacja perfum.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-27, 11:06   #4
anta3
Raczkowanie

Mam wątpliwości co do wody zamówionej z perfumerii... :( Pomóźcie

Zamówiłam wodę toaletową Eden z perfumerii e-perfumy.pl...Przed chwilą dostałam...na moje nieszczęście nie wiedziałam wcześniej jaki to zapach i kupiłam 'w ciemno' po opiniach wizażanek... Mam baardzo mieszane uczucia...jako wielbicielka wszelakich 'zielonych zapachów' i wszystkiego co z tym związane...Czytalam, ze to mocny zapach i w ogole, dlatego też kupiłam wodę. Ok, zacznę od początku - woda była zapakowana w kartonik, jednak folia była tylko nałożona (nie była pognieciona, ani nic takiego, tylko tam, gdzie jest zwykle sklejona, teraz była po prostu naruszona tak, ze można było wcześniej spokojnie wyjąć ten kartonik). Druga sprawa - nie wiem gdzie powinien być nr seryjny, ale naklejka na spodzie buteleczki też wygląda na naruszoną (np. kiedy przejade palcem wyraźnie czuć chropowatość! Zmyte są też częściowo napisy). Ewidentnie ktoś przy tym dłubał! Teraz najważniejsze - zapach jest OCHYDNY! Fuj, pachnie jak zwykła tandeta z kiosku ruchu (myślalam, ze to pierwsze wrażenie, ale mam go już na sobie jakieś 25 min i nadal ten smrud czuć, tylko, ze subtelniej). Buteleczka wygląda na oryginalną, korek raczej nienaruszony, ale sam fakt, ze ktoś to wczesniej otwierał, no i ta naklejka... Obrzydliwie śmierdzi. Wydaje mi się, że ktoś to wcześniej zamówił i po prostu im odesłał, a oni dodatkowo wydrapali część naklejki, aby zmylić kolejną ofiarę. Jaka jestem zlaa! Kupiłam to za prawie 200 zł, w dodatku nie znałam wcześniej tego zapachu i co ja teraz mogę Może ktoś ma tą buteleczkę i wie co znajdowało się w tym miejsu...Kurcze, nie chcę tego, nawet mi się na to patrzeć nie chce...Poradźcie
anta3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując