Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liczę na waszą pomoc Drogie Wizażanki:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-27, 11:11   #1
ona1982
Zadomowienie

Liczę na waszą pomoc Drogie Wizażanki:)

Od jakiegoś czasu już sama nie wiem jaki typ kolorystyczny prezentuję. Wcześniej obstawiałam zimę, ale ostatnio coraz więcej ciepłych kolorów najwyraźniej mi pasuje i mam dylemat. Może też, któraś z was będzie miała jakieś sugestie dotyczące fryzury, może jakaś zmiana grzywki.Włosy mam w naturalnym kolorze, nigdy nie farbowane, długie. Trochę falują się. Liczę na życzliwą pomoc. Dodaję zdjęcia, tak aby przedstawiały mnie w różnej kolorystyce.

Odpowiedzi na pytania dot. typu kolorystycznego:

1.Jak się opalasz-szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy?

Opala, się szybko, na brązowo-oliwkowy kolor. Powiedziałabym, że latem jest to nawet intensywny brąz.

2.Kolor oczu-ciemne, jasne...czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty ,a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana?
Oczy niebieskozielone. Plamki złocistozielone.
3.Piegi-jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?
Piegi mam latem, gdy zaczynam opalać się, wychodzić na słońce. Są ciepłobrązowe.

4.Cera-jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy?
Ciężko mi określić odcień i kolor skóry. Latem ciemnobrązowa,oliwkowa, zimą blednę i to mocno, czasem bywam aż kredowobiała.

5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny. Jaki odcień? czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate?
ciemny brąz z ciepłymi refleksami.
6.kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny ,różowy czy ciepły-nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral?
Jasny koralowy.

7.W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoja urodę?

Dobrze czuję się w barwach intensywnych, w mocnym różu, fiolecie, ostatnio pomarańczowym, w czerni, bieli, podobno najlepiej w czerwieni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WKUCYKU1.JPG (108,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja z czerwonymi ustami.jpg (112,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sasetka10ps.jpg (94,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg JA2.JPG (101,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Razem....jpg (102,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg anka.jpg (57,0 KB, 32 załadowań)

Anna

Dostęp do netu ograniczony(zmiana miejsca zamieszkania- w końcu)

Edytowane przez ona1982
Czas edycji: 2005-10-27 o 12:41
ona1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując