Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-18, 11:08   #2297
agassek
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Rozumiem. Zważcie się gdzieś najlepiej ☺ tak a propo to kiedy macie pierwsze wizyty u pediatry?
Do nad ma przyjść do domu, więc znając życie wpadnie w najmniej oczekiwanym momencie [emoji38]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Jeśli chodzi o wiesiolki, daktyle, masaze krocza, pilke ja z niczego nie korzystałam [emoji3]

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Michacha trzymam kciuki! Bardzo współczuję trzymaj się. Dzielna jesteś!

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Tak w ogóle te poranki ostatnio mamy tak ujowe ze szukam chusty. Teraz nie wiem czy kolkowa czy zwykła. Dziewczyny co się orientuja. Znajdę nowa w miarę miękka i łatwa dla początkującego czy lepiej celowac w używane? Na little frog fajne obniżki i ceny. Zastanawiam się nad nowa bo w sumie to taniej nawet jak za używana ale nie znam się na tych gramaturach i właściwościach materiału.

Little frog i lenny lamb mają miękkie od nowości ja kupowałam lf drugi gatunek i były super,wad w sumie nie znalazłam

Mi akurat kółkowa nie przypasowała 🤷 więc polecałabym długą,ale to pewnie zależy od osobistych preferencji [emoji6]

agassek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując