Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-04-18, 22:55   #714
Paulina 87
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

Cytat:
Napisane przez dorotka1066 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź. Powiedz mi jeszcze czy przy tym Dostinexie też się źle czułaś?
Ja właśnie jakoś nie jestem przekonana czy mam owulację. Niby na usg rosną pęcherzyki, temperatura skacze, ale jakoś nie jestem przekonana, bo moje wykresy nigy nie wyglądają książkowo.Gratuluję dziewuszki [emoji7]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wiesz co z tego co kojarze najgorzej były pierwsze 2 tygodnie.. miałam problemy z myśleniem w sensie wysłowieniem sie, koncentracją i troche byłam taka otępiała.. a później już było normalnie. A po bromku to kojarze ze strasznie mi sie nos zatykał.. śluzówka puchła no i bolała mne głowa.. z czasem coraz lepiej było..Bromka brałam az do zajścia w ciążę czyli 11 mcy i potem do około.26 tc... a Dostinex przy 2 ciąży brałam od kwietnia czy maja nie pamiętam a w listopadzie II kreski i od razu odstawiłam..starczyło mi akurat 1.opakowanie (8 tabl. Na 32 porcje -7mcy). Prolaktyna oczywiście od razu skoczyła z powrotem do 40 ale gin sie tym nie.przejął bo normy w 1.trym. są do 80 bodajze

Edytowane przez Paulina 87
Czas edycji: 2019-04-18 o 22:57
Paulina 87 jest offline Zgłoś do moderatora