Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-20, 20:03   #905
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8671438]Xantia, tylko nie wykręcaj. [/quote]

Nie, bo od wyrzymania ręce mogłabym sobie poobcierać . Wiruje się w pralce

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
No to ja mam wolne już dzisiaj od dziecka. Tż ją usypia hi,hi,hi a tak się rozbrykała w kąpieli, że zaśnie za godzinę hi,hi,hi... O już włącza ciuchcię.
wyrodna

Cytat:
Czy to możliwe żeby dziecko strawiło posiłek w 6!! godzin? O 13 jadła precla z sezamem a o 19 sezam w pieluszce. Kurde cosik szybko chyba.
Możliwe

Cytat:
xantia- i jak Chipsonek, już sie powycierał w stare kąty? Moja Sabka tak zawsze robiła po kąpieli tarzała się po dywanach.
Tak, on też wyciera się po kąpaniu, ale w sofy

Cytat:
No Werka właśnie włącza wszystkie hałasujące zabawki. Nalewam sobie naleweczki i idę prasować firanki.

Tymczasem.
No polej mi też, bo ja po praniu sierściucha sprzątam łazienkę .

iwka, a w ogóle to jakie masz plany na jutro przedpołudnie? Bo ja jadę do Olsztyna do serwisu. Wprawdzie mam mieć jeszcze spotkanie ok. 9.30 które dziś "wyszło", ale mam dostać potwierdzenie ok. 9.00 i jak znam życie odbędzie się ono w poniedziałek . Może jakaś wspólna poranna kawunia?

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora