Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inspirations czyli "Na szkle malowane"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-20, 21:18   #275
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania
Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
I tak są piękne!!! Pomimo tego światła
Joasia, Dzieki równiez za komentarze pozostawione w moich albumach

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Świetne prace Wazon z fioletowymi listkami jest cudny ( ostatnio mam małego fiołka na punkcie fioletu ).
Pozdrawiam
Asia
Bydgoszczanko, witam u mnie na watku ciesze sie ze podobaja Ci sie moje prace przyznam, ze sama tez lubie ten fioletowy wazonik z serduszkami. bo ja w ogóle kocham wszelkie fiolety i śliwkowe oberżyny

Cytat:
Napisane przez kaczucha 47 Pokaż wiadomość
Prace SUPER!!!(dobrze ,że można nadrabiać zaległości) .Pomysł z wiszącymi lampionami-słoiczkami świetny i na czasie.Od razu inny nastrój przy wieczornym biesiadowaniu w ogrodzie.Dzięki
Kaczucho, dziekuje za odwiedzinki i mile słowa

Cytat:
Napisane przez Just-in Pokaż wiadomość
Wszystkie Twoje prace są naprawdę śliczne, ale te fioletowe serduszka... ech, nic tylko rzucać szydełko i uczyć się malować na szkle
Just-in witam u siebie i dzieki za odwiedziny szydełka nie rzucaj ale na szkle mozesz zawsze popróbowac

Cytat:
Napisane przez hejasz Pokaż wiadomość
Titania dawno u Ciebie nie bylam, ale ostatnio malo bywam p- brak czasu niestety.
Szkła to juz normalnie bez komentarza zostawie, bo tyle ich, że ... sliczne, no po prostu sliczne. Urzekły mnie takie zielone zestawy w paski.
No i... zdrowiej, kochana zdrowie.
Na festynach bylam kilku w Anglii, takich charytatywnych, fajnie jest na takim festynie. To byla dla mnie nowość, ale jak zamieszkalam w Cieszynie, to w tej okolicy takie festyny w szkolach, zakladach, to normalne.
Hejaszku, dzieki ze wpadłas nie przypuszczałam, ze te zielone swieczniki o niepozornym kształcie spodobaja sie wielu osobom
dziekuje, juz jestem prawie zdrowa na tyle zeby moc sprawnie poruszac sie po domu i miescie,co prawda pełna forme odzyskuje sie po 4 tygodniach a u mnie cos ponad 2 tyg od operacji ale i tak juz czuje sie ok
oj, spodobały mi sie te festyny, było miło i ciekawie, chetnie zapisze sie tez na przyszły rok. jarmarki w polsce tez sa super, własnie moi rodzice niedawno byli na takich dwoch artystycznych festynach i jak widziałam ich fotki to super to wygladało.

pozdrawiam wszystkich