Raczkowanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
LRP Toleriane fluid, Bourjois zielona baza, Dermacol fluid i inne drobiazgi
DOKŁADKA:
ISA DORA - cienie eye shadow quartet - paletka nr 56 - "coffee blends"; kupione 2 tyg. temu, zużycie znikome: kolor kremowy lekko maźnięty, jasny brąz jeszcze mniej, ciemny brąz - praktycznie nie widać maźnięcia, szary nie używany - praktycznie "sztuka - nówka"
Szczotka do włosów z naturalnego włosia Khaja, użyłam kilka razy jakieś 2 lata tamu, od tego czasu leżała u mnie w szafce, jest umyta, ale na życzenie umyję ją przed wysyłką. tutaj jest artykuł z Wizażu o tych szczotkach, moja jest b.podobna do tej na zdjęciu (zastanawiam się nawet, czy to nie ta sama, ale ujęta pod jakimś dziwnym kątem): http://www.wizaz.pl/images/fryzury/khaja/
wałki - rzepy, historia jak wyżej, kiedyś były mi potrzebne, kupiłam użyłam i leżały sobie ciuchutko w szafce: 2 b.grube, 2 grube, 3 średnie - większe, 3 średnie - mniejsze, 4 małe i 4 mniejsze 
1. LRP Toleriane fluid Fond de teint correctour, odcień 11 - beige clair/light beige; kupiony tydzień temu, ważny do 02.2011, zużycie: 100% minus 1 użycie
2. Bourjois Lovely Base - NIE MA
3. Dermacol make up cover – odcień 211, ważny do 03.2011, zostało 95-99%
4. Iwostin Purritin żel do mycia twarzy, ważny do 09.2010, zostało 80-90%
5. Vollare cień sypki, odcień 12 – czerwono-wiśniowy z poświatą, błyszczący (jak to sypkie cienie z Vollare), ważny do 08.2010, zużycie: 100% minus próba koloru - wersja nowa z aplikatorkiem w opakowaniu, polecam do zielonych i niebieskich oczu, bez obaw co do tej czerwieni: na powiece kolor wychodzi delikatniej
6. Ingrid – róż na policzki, odcień 4 (chłodny ciemny „brudny” róż, delikatnie rozświetlający), ważny do 04.2009, zużycie: 100% minus jakieś dwa razy (zadziwiająco dobry jak na tę półkę cenową, mam taki, ale w innym odcieniu i sobie chwalę)
7. Diadem, cień w kredce Szafir (te grube kredki), odcień 0-1 (jasny biało-kremowy - rozświetlający), kupiony wczoraj, zużycie: 100% minus próba koloru - kupiłam z myślą o używaniu jako rozświetlacz w makijażu oka (a nie jako cień), ale nie pasuje mi ten odcień
8. We-Ma – duży pędzelek do cieni, nieużywany
5, 6, 7 - mogę dodać jako gratis do jakiejś wymianki.
NIE INTERESUJE MNIE biżu i ciuchy.
=> Wishlist:
(aczkolwiek zawsze jestem chętna na rozpatrzenie Waszych wątków)
- perfumy wysoko i średniopółkowe - próbki, odlewki bądź końcówki "na spróbowanie" (naprawdę małe ilości, więcej niż 10 ml odpada)
- L'oreal szminka Colour Rich dla ciemnych blondynek, szatynek i brunetek (też może być końcówka na próbę)
- lub inne matowe szminki w kolorze "naturalnym", beżowym itp.
- tusz do rzęs, czarny (może być używany, pod warunkiem, że jeszcze świeży)
- pędzel do pudru lub różu
- róż w odcieniu naturalnym, brzoskwiniowym itp.
- eyeliner grafitowy "z patyczkiem"
- khol
Edytowane przez Pippi
Czas edycji: 2008-08-30 o 06:44
|