2008-08-20, 21:19
|
|
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak
Agolku - coraz normalniejsze... już mnie tak nie boli, a gorączka zeszła, jedynie kaszel mam i katar.
Annia - to może wskazywać na atak padaczki - współczuję mamie  Oj to miłych ćwiczeń.
Cześć Baby  to dla ciebie by było lepiej 
Powiem tak, że zdrowie mi wraca, zaraz idę spać, bo jutro o 6:00 wstaję - muszę jeszcze rano popisać tu na wizażu, a o 7:45 jadę do wawy i mnie nie ma do 15:00, 16:00.
Gute Nacht - jak to mówią w Niemczech. 
|
własnie lekarze równiez takie mieli przypuszczenia ale jak mówie wszystkie badania zostały wykonane i odrzucili tą teorie. jedyne co ja moge przypuszczac to to , ze mama brała leki na noge i z tego co czytałam na necie to lekarz za mocna dawke jej przepisał i jak czytałam jakie moga byc efekty przedawkowania to wszystko sie by sie zgadzało :
przedawkowanie moze sie objawiac : wymiotami, omdleniem, spadkiem ciśnienia tętniczego, niewydolnością oddechową, uogólnionymi napadami drgawek,
bo jak mierzyli jej to miała niskie cisnienie oraz mówiła ze jest jej nie dobrze.
|
|