|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Napisane przez PelniaNocy
teraz to juz 11 
|
Pędzisz jak burza, już 40 
Cytat:
Napisane przez PelniaNocy
co do tej pory roku to mi wyszło ze jestem latem, wogóle jakies głupoty o jasnej cerze i piegach, a ja ani jednago piega nie mam 
|
A ja jeszcze sobie nie zrobiłam tego testu ani nowego ani starej wersji 
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
 odsprzątałam kuchnię  przy okazji się naćpałam ACE [ktoś genialnie wymyślił białe fugi w kuchni  ]- zaraz pewnie odpadnę- już czuję, że łeb zaczyna boleć 
|
Hehe, kiedy byłam młodsza w przypływie sił "sprzątalnych" potrafiłam spędzić cały wieczór czyszcząc fugi starą szczoteczą do zębów i wodą w mydłem ot tak, dla zabicia czasu 
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
u mnie z tym żelem jest podobnie. Moim skromnym zdaniem jest lepszy od Iwostinu zielonego czy też effaclar'u. Daje uczucie domytej skóry- ale jeszcze lepszy jest tonik- normalnie (przy innych tonikach) wacik po przetarciu twarzy był czysty- a jak przetrę twarz po myciu tonikiem AA therapy to jest brudny. Najlepsze efekty są jak się nim "trze" dość mocno- potem twarz "piszczy" jak talerze na reklamie płynu do mycia naczyń.
U mnie nie ma przesuszenia - ale ja stosuję jeszcze krem nawilżający na noc z tej samej serii i krem na dzień. Generalnie polecam całą serię (z maseczką)- u mnie się sprawdza- cera się stopniowo poprawia- kremy fajnie nawilżają i nie zapychają [przynajmniej nic takiego nie zaobserwowałam]
|
Heh, czytałam już na KWC o tym żelu+toniku i kusił mnie, oj tak... Ale póki co zużywam hydrolaty, bo jak głupia nakupiłam ich kilka na thanatosie oraz żel Fitomedu, a w kolejce już czeka upragniona i wyszperana seria Bielendy "Ogórek i limonka"...
I Acne Derm, ale nie wiem, czy zdążę go w ogóle w tym roku wypróbować 
Cytat:
Napisane przez oleczka87
JA wiem, że czasem warto, ale Was też dzieliło kilkaset kilometrów, on był babiarzem(babiarzem w tym sensie, że miał wiele związków bez zobowiązań, tylko dla seksu) i do tego mial dziewczynę  ?
|
Ha! Zdziwiłabyś się ! To tak pokręcona historia, że aż nie do opisania ... Bo cóż z tego, że mieszkaliśmy w jednym mieście, kiedy i tak dzieliła nas przepaść... Mieszkać niemal tuż obok i chodzić różnymi ścieżkami...
Babiarzem może i nie był [chociaz wtedy o tym nie wiedziałam i byłam przekonana, że baby lepią się do niego, jak miód, bo jak ominąć bez emocji takiego faceta ], ale... dziewczyna też była w tej opowieści...
Z perspektywy czasu patrzy się na to wszystko, składa element po elemencie, widzi ich znaczenie i człowiek dostrzega, że tam była jakaś magia, że nie mogło być inaczej... choć z poziomu postaci biorącej w tym udział, nieświadomej przyszłości, jaka jest jej pisana, trudno było uwierzyć, że dla tej historii przezaczenie napisało happy end. Bo to był niemal przypadek beznadziejny 
Cytat:
Napisane przez oleczka87
Dziękuje 
Jak już dwie osoby mówią, że mam oryginalną urodę, to może coś w tym jest  .
Mam 170 cm,a dlaczego, wydaje się wysoka ?
|
Bo masz oryginalną urodę i basta, piękna Kobieto 
170 cm to wysoko mój niegdysiejszy niedościgniony ideał, ach jak marzyłam żeby wysoką być... ale jak się nie ma co się lubi...
|