2019-04-29, 03:32
|
|
Pani Mizantrop
|
Dot.: Zakończenia i wątki ksiażek/filmów/seriali z którymi się nie zgadzamy.
Cytat:
Napisane przez Triss Merigold
- serial Dexter - 2 ostatnie sezonu tego serialu to jakaś masakra, nic się kupy nie trzyma, Debra nagle zakochuje się we wlasnym bracie, Dexter porzuca swoje zasady, na których opierał się cały serial, jeden wielki śmiech na sali
- film Me before you - zakończenie jest smutne i dla mnie trochę bezsensowne 
|
Dexter i How I met your mother to dla mnie dwa najgorsze zakonczenia w historii seriali.
HIMYM poniekad mozna wytlumaczyc tym, ze wszystkie sceny z dziecmi Teda byly nagrywane na poczatku serialu (ktory ciagnal sie przez 10 lat), jednak ja bym wolala te ostatnie sceny z dziecmi wyciac i zrobic inne zakonczenie, bo cala trwajaca dekade ewolucje bohaterow i ich uczuc szlag trafil w tym ostatnim odcinku, zakonczenie z tylka i dla mnie naprawde olbrzymie rozczarowanie.
Na zakonczenie Dextera nawet nie mam slow 
Cytat:
Napisane przez bezpaniki
- The O.C. (Życie na fali): powinni zakończyć na śmierci Marisy, alb jej nie zabijać. Potem już oglądałam tak pół na pół, bo straciłam całe serce do pomysłu.
|
Nigdy mnie ten serial nie wciagnal, a kilka podejsc do niego robilam.
---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:30 ----------
A jeszcze co do Me before you, dla mnie to ma sens, bo sama bedac w takiej sytuacji nie chcialabym zyc, zwlaszcza, ze bohater doswiadczyl bardzo intensywnego zycia, i nawet mimo znalezienia milosci to juz nie to samo.
|
|