Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-29, 14:56   #1008
UltraMarryna
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Też trzymam kciuki, oby styczeń był nasz!

Byłam u lekarza, dobra lekarka się trafiła bo wysłała nas na CRP, początkowo chciała dać antybiotyk. No i wynik wyszedł w normie więc dobrze, że mała antybiotyk ominął bo jeszcze nie brała nigdy. To jakaś wirusowka. Lekarka zwróciła uwagę na jakieś plamki na nóżkach, jeśli będą się rozprzestrzeniać to czeka nas szpital. Ale nie powiedziała o co chodzi i teraz się denerwuje [emoji20]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dobra lekarka. Nie przejmuj się na zaś. Ma rękę na pulsie i to najważniejsze [emoji4]
Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Dobry kotek [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Kurde to ja ze skurczami już jakiś czas się bujam, ale przepowiadacze to potrafią nastraszyl czasami [emoji85]

No i chyba śmiało mogę konkurować z twoim brzuchem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Kamila to ja od 2 tygodni już mam skurcze [emoji33] W czwartek wizyta mam nadzieję że nie mają wpływu na szyjke.
Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Wstawiam foto z soboty

W wodach moja jedyna nadzieja, bo na skurcze to ja chyba póki co nie mam co liczyć W zeszłą środę już zaliczyłam hipotetyczne wody płodowe na IP.... a to kot zesikał mi się do łóżka
Fajny brzusio.
A akcja z kotem dobra![emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora