Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcówki 2019 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-29, 17:59   #2677
she_like
Zadomowienie

Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4

Cytat:
Napisane przez Moniunia1994 Pokaż wiadomość
Fajny [emoji7] ja chciałam maltańczyka ale teście się nie zgadzają [emoji849]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Ja też 32+0. Duży brzusio [emoji7]

My jak ją braliśmy to mieszkaliśmy jeszcze w moim domu rodzinnym, ale każdy wiedział że tyle się czaiłam na Westa, ze nikt się nie sprzeciwiał. Za to płakali jak się wyprowadzaliśmy, bo każdy się przyzwyczaił i sami rozważają wziąć psa [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Ja będę narzekać dzisiaj. Dalej totalnie bez siły.... tez mi duszno, ciężko, sapie jak lokomotywa. Co rusz gdzieś siadam, bo nie mam sil [emoji24]

Brzuszki już mamy konkretne [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja dziś czuje, ze energia mnie rozpiera, a leżeć musze, ale z tym siadaniem to prawdziwe. Teraz jeszcze jak idę to musze brzuch trzymać, bo inaczej strasznie boli [emoji85]

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez sandra991 Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj mała tak rozpycha ze brzuch mnie juz od niej boli. Siedzieć nie pozwala bo stopami przez zebra chce wyjsc, leżeć tez bo ciężko mi się oddycha, stać za bardzo nie bo kręgosłup od razu odpada. A jeszcze po nocy jestem niewyspana.
Dzień narzekania [emoji3]
Ale brzuszki śliczne [emoji846]

Przyszło łóżeczko turystyczne, butelki, materac.
Muszę posprawdzac czy czegoś nie zapomniałam.
Został fotelik do kupienia i chyba tyle.
I pampersy

Teraz juz z tymi pozycjami to masakra [emoji1]

Oo to juz większy komfort jak prawie wszystko jest. Od razu jakoś się lżej człowiek czuje

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
No konkretny brzusio [emoji2][emoji3590]Ale słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]

U mnie dziś 34+4 a brzuch o taki [emoji85]Załącznik 7674593

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Śliczny brzusio [emoji7][emoji7]

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
To tak jak u mnie [emoji16]
Łóżeczko w drodze. Fotelika nie ma, wózka też jeszcze nie.
A propos dziewczyny pampersow jak to jest z tymi pampersami z Rossmann?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Wow ale duży [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja nie wiem. Nie dostałam żadnej informacji. Dodałam małego, ale nie jest dodany. Nic nie mogę zmienić [emoji2370] Chyba musze usunąć aplikacje i jeszcze raz zainstalować

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez migifigi Pokaż wiadomość
Fajne te brzuszki macie, takie piłeczki [emoji3]

Któraś kiedyś musi i tak zacząć ale niech siedzą póki im dobrze. Ja niby mam donoszoną ale nie chcę jeszcze rodzić. Tak idealnie dla mnie to od 39+0.

Ja w sumie od początku wiedziałam, ze wcześniej urodzę, choć ze mały tak się bedzie spieszył to się nie spodziewałam [emoji1] Ale w sumie cieszę się, bo liczyłam ze w maju urodzę [emoji85]

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
[emoji257][emoji846]Mówiłam [emoji41]Mój już się powoli poddaje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Moj tez [emoji23][emoji23]

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
32 tydzień Załącznik 7674607

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Gigancior [emoji7]

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
A to west jest a nie maltanczyk

Tak, West. Po tym szpitalu juz się nie mogę od niej uwolnić. Do łazienki mnie samej nie puszcza [emoji1] Wbrew temu co ludzie mówią da się je fajnie ułożyć, dużo czasu jej poświęciłam i choć czasem próbuje się postawić, to wie ze moje jest na wierzchu zawsze.
Za to moi znajomi zdecydowanie nie poradzili sobie z ułożeniem tej rasy, pozwalali na wszystko i pies rządzi nimi. A to małe uparciuchy są.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Aaa hehehe
Masz mojego
Leniuszka
Załącznik 7674615

Maleństwo zmęczone [emoji7][emoji7]

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Jak wszyscy to wszyscy 32+0 [emoji16]

Nie no dodaj aktualne zdjęcie [emoji7][emoji23][emoji23]

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez POLAshi Pokaż wiadomość
Sluchajcie Pani ordynator sprawila mi wielka przykrosc dzis w szpitalu... w czwatek wyszlam ze szpitala z zaleceniem lekow w dawce 2x1 i zeby zapisac sie do okulisty-zapisalam sie. W piatek trafilam ip bo cisnienie ponad 160 , zwiekszona dawka z 2x1 na 3 x2, w sobote cisnienie caly dzien ponad 160 pod 170/110 bardzo niebezpieczne z potwornym bólem glowy. Dzis na obchodzi Pani babsztyl mowi " Pani sie zle prowadzi!!" Lekarze po sobie popatrzyli ze zdziwniem. Lekarz jeden "ale Pani ma cisnienie caly czas na granicy". A ona sie mnie pyta czy bylam u okulisty... [emoji23] ciekawe kur... kiedy mialam isc. Wredne babsko.

Co za babsztyl. To chyba siebie powinna zapytać jak prowadzą leczenie, ze nie skutkuje. [emoji35][emoji35] Moze miałaś okulistę w szpitalu sobie przyjąć [emoji2358]

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Jutro się dowiem czy chociaż te 2 kg ma, bo ostatnio w 30+0 1200g [emoji6]

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

A tak w ogóle wczoraj mała miała stopę cała odbita nad pępkiem i wyczuliśmy z TŻ nawet paluszka tego najwiekszego, tak zginała [emoji23][emoji7]

Tez zawsze wyczuwamy jak mały wypycha. Ogólnie moje dziecko ma dosc duże stopy [emoji23]

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez mrofka89 Pokaż wiadomość
Tylko ja tak naprawdę nie miałam miesiączki, a jednocześnie teraz przez te wody mały zwolnił z rośnięciem [emoji85]

No wlasnie to juz w ogóle.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

[1=fae2ed4f50bdf12eb08e857 55bfb87aa00ff6c30_6771e28 92266b;86760865]Jestem po wizycie. 31+3 tc szyjka długa i zamknięta ponad 4 cm [emoji16][emoji16] Luteinka działa. No i mały rozwija się książkowo 1800g szczęścia [emoji170][emoji170][emoji170]Ty to się nie pokazuj [emoji12][emoji12][emoji12]Głupia baba! Nie przejmuj się biedaku, na niektóre rzeczy A tym bardziej ludzi nie mamy wpływu. A ty się nie stresuj bo dzieciakowi to teraz nie potrzebne Trzymam kciuki!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Super, ze wszystko okej. [emoji257] No szyjka marzenie [emoji7]

she_like jest offline Zgłoś do moderatora