Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlaczego kobiety 40+ łapie ambicja na młodych mężczyzn (20+)?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-30, 06:57   #71
Keket
Zakorzenienie

Dot.: Dlaczego kobiety 40+ łapie ambicja na młodych mężczyzn (20+)?

Cytat:
Napisane przez protegowany Pokaż wiadomość
Nie powiedziała "poczekaj", nie było na kogo czekać. Koledze coś wypadło a matka akurat wychodziła z domu.

---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ----------

Jeszcze raz: Kolega musiał wybyć ale nie po chleb i długo nie byłoby go, w przeciwnym wypadku kręciłbym się przed blokiem czekając na niego, Nie pamiętam dokąd wybył ale czekanie nie miało sensu. Mąż miał prawdopodobnie na drugą zmianę do pracy. był w pracy. A ona wychodziła sobie akurat.

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ----------

Jeszcze raz: wychodziła z domu akurat, ubrana była do wyjścia. W sekundę po dzwonku otworzyła drzwi. Poszedłem na przystanek tramwajowy a ona w chwilę po mnie wyszła z bloku.

---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

Odnoszę wrażenie, że mało wiecie o życiu, o korzystaniu z jednorazowych okazji przez kobiety. O pociągu seksualnym 40, 50 letnich kobiet do nastolatków, do młodych mężczyzn. O tym, jak lubią "uczyć" seksu młodych. Jestem zaskoczony tym co piszecie. Nawet w internecie można poczytać o tym (dałem wcześniej przykład, żeby wpisać "podoba mi się kolega syna"). Tak dzieje si ę też w relacjach na przykład nauczycielka - uczeń. Zagwozdką niesamowitą są dla mnie Wasze wypowiedzi.

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

Walczysz jak lwica. Pewnie dbała o strój i higienę (czyste, modne majtki itede) nie tylko przed planowanym seksem ale w ogóle, w tym wychodząc do miasta.
Ach te fantazje młodych mężczyzn 🤣

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Keket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując