Borys

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------
Konkret

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------
09.05 ma się za to zabrać. Ale na majówkę wrócimy do domu autobusem bo jest ta nieszczęsna komunia i chrzestny dziecka ma spać u mojej mamy.
---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------
Miałam tak w1 ciąży.
---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------
Tez konkretny; )
---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

W szufladzie Został
---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------
Masz podobnie jak Ula

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------
Dzień dobry, a raczej zły.
U mnie jest totalne apogeum. Przeplakalam caly wieczór. Wczoraj się dowiedziałam z neta (niestety potw z moim gin sms, który też się Dow wczoraj) ze nie mogę rodzic w swoim szpitalu z moim lekarzem! Jestem totalnie załamana.
Od 01.06 do 16.06 lekarze mają przymusowe urlopy bo będzie dezynfekcja oddziału neopatologicznego i będzie zamknięta porodowka......
Ja mam tp 10.06, a cc miałam mieć 04.06
Pod koniec maja nie możemy zrobić bo juz tydz wcześniej nie będą nikogo przyjmować na oddział. A jeszcze wcześniej to za szybko.
Będzie mi musiał dać skierowanie do obcego szpitala. Dostałam wczoraj zawalu...
We wro jeszcze tylko 1 szpital ma 3 stopień i w ogóle przyjmuje na planowane cc
Ale jak nie ma miejsc to tez odsylaja albo zapraszają w dniu cc. Pionizacja jest też szybciej no i są wieloosobowe sale. Jak wynika z opisu. Bo żadnych zdjęć nie ma. Szpital tez jest na drugim końcu miasta. Najgorsze, że nie będę mieć swojego lekarza.
Nie mogę czekać aż zacznie się akcja. Dziś w nocy znowu się dusiłam. Zapisałam się do alergologa, żeby mi znowu wystawiła papier do cc. Jak mam rodzic w obcym szpitalu to wolę mieć wszystkie papiery. Normalnie chce mi się ryczec!
Już się denerwuje czy mnie zapisza. Jak to będzie wyglądać bez mojego lekarza. Jeszcze mam uczulenie na podstawowe znieczulenie. Siedź 6 dni na wieloosobowej sali.
Porażka.